LIVESTREAM: DJ-set van 5napback

met Laurens Van Herck

Het einde van de examenperiode vieren we met niemand minder dan 5napback. Hij draait een DJ-set van ongeveer een uur, live voor Cinema Plaza.

Volg deze livestream rechtstreeks via ons YouTube-kanaal.

Sinds het winnen van België’s grootste dj-contest “MNM Start to DJ!” in 2016 gaat het ontzettend hard voor deze 24-jarige Duffelaar. 5NAPBACK (uitgesproken als Snapback) kan ondertussen zijn naam achter tal van shows/festivals zetten.

Een typische 5NAPBACK set is een mix van de lekkerste commerciële schijven, ongelooflijke ‘alles kapot’ platen en enkele legendarische hits die niet stuk te krijgen zijn.

In 2017 kwam hij met zijn debuutsingle ‘Waste My Time’ al meteen in de playlist van MNM. Daarop volgden nog twee singles, Rain On Me en Do You Better, die eveneens de top 30 van de MNM50 behaalden. In de zomer van 2019 bracht hij ‘Feels Like Love’ uit, een zwoele zomerse plaat waarmee hij door Europa trok. Zelfs in 2020 heeft deze DJ niet stilgezeten en bracht hij de single 'Vrienden' en 'Hoe kon ik toch zo dom zijn' uit. Ontdek wat deze jonge knaap allemaal in zijn mars heeft en volg onze livestream.

Volg deze livestream rechtstreeks via ons YouTube-kanaal.