GEANNULEERD: Midweekcafé: De 1.5 metersessies

Laat je week muzikaal breken

wo 14 okt 20u15
Voorbij
wo 18 nov 20u15
Voorbij
Duur: +- 03u00min.

Prijzen

Standaard: 18 euro
Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 13 euro
Kansentarief: 4 euro
Kansentarief jongeren (t.e.m. 25 jaar): 3 euro


De Vlaamse regering besliste op 27 oktober de deuren van alle cultuurhuizen voor onbepaalde tijd terug te sluiten vanaf 30 oktober. Voorlopig annuleren we daarom reeds al onze activiteiten vanaf 29 oktober tot en met 19 november. Tickethouders worden persoonlijk per mail op de hoogte gebracht. Meer info op www.cinema-plaza.be/cultuur-coronaproof

Tijdens Midweekcafé spelen bijzondere muzikanten ‘ten dans’. Ontsnap even aan de dagelijkse sleur en laat je week muzikaal breken.

Na het succes van vorig jaar, komt Midweekcafé terug! Tijdens deze nieuwe 1.5 metersessies kan je gezellig per bubbel een tafeltje delen, iets drinken en dansend schuifelen op je stoel. 

We bijten de spits af met de optredens die we vorig seizoen moesten annuleren naar aanleiding van de coronacrisis.

Boogie Boy, N8N, Lefthand Chris & Bert Embrechts

14 oktober - 20:15

Boogie Boy is een buitengewone bluespianist die zich steeds omringt met schitterende muzikanten en sterke vibraties. Op het podium laat hij alle remmen los en zet hij de zaal op zijn kop. Het podium is zijn biotoop en het publiek zal het geweten hebben.

Filip Bolaert, Jan Hautekiet, Ben Crabbé & Bert Embrechts

18 november - 20:15

Deze topmuzikanten lokken je ongetwijfeld uit je kot. Steengoed en bomvol energie. Hoog tijd voor live-muziek in Cinema Plaza met drums, keyboards, gitaren en vocals.

Coronamaatregelen

Bestel per bubbel!

Het is belangrijk dat je per bubbel je bestelling doet. We vullen de zaal immers op volgens de geldende afstandsregels. Beste je niet samen? Dan zal je helaas niet naast elkaar kunnen zitten.

Beperkt aantal plaatsen

Het programma zoals het nu voor je ligt, is onderhevig aan de coronamaatregelen. We volgen de regels nauw op en zorgen voor een veilig bezoek. De ticketverkoop is gefaseerd. We starten met een beperkt aantal bezoekers. Als de maatregelen het toelaten verkopen we in een tweede fase extra tickets.

Coronanieuws

Je vindt de meest recente informatie en tips voor een veilig bezoek op www.cinema-plaza.be/nieuws of aan het vrijetijdsloket. Voor de voorstelling sturen we je een mail of bericht met de meest recente afspraken. Voeg plazatickets@duffel.be toe aan je contacten zodat we niet in je spam terechtkomen.

Iets drinken voor, tijdens en na de voorstelling

Wil je iets drinken? We bedienen je aan de tafeltjes die in de zaal opgesteld staan. Deuren openen vanaf 19:30