Midweekcafé: De 1.5 metersessies

Laat je week muzikaal breken

wo 14 okt 20u15
wo 18 nov 20u15
wo 02 dec 20u15
wo 03 mrt 20u15
wo 21 apr 20u15
wo 12 mei 20u15
Duur: +- 03u00min.

Prijzen

Standaard: 18 euro
Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 13 euro
Kansentarief: 4 euro
Kansentarief jongeren (t.e.m. 25 jaar): 3 euro


Tijdens Midweekcafé spelen bijzondere muzikanten ‘ten dans’. Ontsnap even aan de dagelijkse sleur en laat je week muzikaal breken.

Na het succes van vorig jaar, komt Midweekcafé terug! Het coronaproof najaarsprogramma maken we pas in augustus bekend. Nog even geduld. De ticketverkoop start van zodra het programma bekend is. Schrijf je onderaan deze pagina in op de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn.

Coronamaatregelen

Bestel per bubbel!

Het is belangrijk dat je per bubbel je bestelling doet. We vullen de zaal immers op volgens de geldende afstandsregels. Beste je niet samen? Dan zal je helaas niet naast elkaar kunnen zitten.

Beperkt aantal plaatsen

Het programma zoals het nu voor je ligt, is onderhevig aan de coronamaatregelen. We volgen de regels nauw op en zorgen voor een veilig bezoek. De ticketverkoop is gefaseerd. We starten met een beperkt aantal bezoekers. Als de maatregelen het toelaten verkopen we in een tweede fase extra tickets.

Coronanieuws

Je vindt de meest recente informatie en tips voor een veilig bezoek op www.cinema-plaza.be/nieuws of aan het vrijetijdsloket. Voor de voorstelling sturen we je een mail of bericht met de meest recente afspraken. Voeg plazatickets@duffel.be toe aan je contacten zodat we niet in je spam terechtkomen.

Iets drinken voor, tijdens en na de voorstelling

Wil je iets drinken? We bedienen je aan de tafeltjes die in de zaal opgesteld staan. Deuren openen vanaf 19:30