ma 20 apr 2020 09u40


Corona legt het (culturele) leven voor even stil. Ook voor Cinema Plaza is dit nog even aan de orde. Tot en met 5 juli 2020 worden alle activiteiten in Cinema Plaza opgeschort.

Het is met pijn in het hart dat Cinema Plaza de deuren moet gesloten houden, maar we zijn ervan overtuigd dat het de juiste beslissing is. Cinema Plaza mist zijn publiek, de vrijwilligers en de artiesten. Ondertussen bereiden we ons voor op een beloftevol seizoen 2020-2021 dat stilaan om de hoek piept.

Hou het veilig en gezond zodat we je snel weer kunnen verwelkomen in onze mooie zaal.

Heb je een ticket voor een evenement in die periode?

Cinema Plaza betaalt de tickets terug van voorstellingen en films die niet plaatsvonden. We contacteren je persoonlijk met verdere informatie. We doen dit zo snel als mogelijk en danken jullie ondertussen voor jullie geduld en begrip. 

Klanten met een ticket voor Midweekcafe nemen zelf contact op met plazatickets@duffel.be of 015 30 72 50.

Meest recente info

Volg de laatste nieuwe berichten op www.cinema-plaza.be/nieuws. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg Cinema Plaza op sociale media voor de meest recente informatie.

Wij blijven de situatie opvolgen en houden je op de hoogte van de verdere maatregelen.

Wat met voorstellingen in Cinema Plaza van andere organisatoren?

Ook de te gast-evenementen (evenementen van huurders) gaan niet door. Voor meer info hierover verwijzen we je naar de organisator.

Bedankt voor jullie begrip.