wo 13 jan 2021 19u40


Helaas moeten we alweer de boodschap brengen dat Cinema Plaza nog niet zal heropenen.  Om de verspreiding van het virus dat ons intussen al bijna een jaar in de ban houdt, tegen te gaan moeten fysieke contacten tot een minimum beperkt blijven en kan een bezoek aan Cinema Plaza niet. We annuleren al onze live voorstellingen en films tot 1 maart. Tickethouders worden persoonlijk per mail op de hoogte gebracht. 

Jij kan niet naar Cinema Plaza komen, dan brengen we Cinema Plaza tot bij jou thuis. De volgende weken organiseren we op zondag weer enkele livestreams vanop ons podium.  

We vinden dit natuurlijk erg jammer voor het publiek en voor de artiesten die het al een hele tijd heel moeilijk hebben maar begrijpen ook dat de maatregelen nodig zijn. Dat er de komende tijd heel veel mensen zullen  gevaccineerd worden doet hopen dat er betere tijden aankomen. Wij duimen alvast.

Heb je een ticket voor een voorstelling of film die afgelast werd?

Cinema Plaza betaalt de tickets terug van voorstellingen en films die niet plaatsvonden. Een terugbetaling kan je hier aanvragen. Geef ons even de tijd om alles correct af te kunnen handelen. Doorgaans gebeuren terugbetalingen binnen de maand.

Wat daarna?

Zonder tegenbericht gaan alle evenementen vanaf 2 maart door.

Meest recente info

Volg de laatste nieuwe berichten op www.cinema-plaza.be/nieuws. Schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina of volg Cinema Plaza op sociale media voor de meest recente informatie.

Wij blijven de situatie opvolgen en houden je op de hoogte van de verdere maatregelen.

Wat met voorstellingen in Cinema Plaza van andere organisatoren?

Ook de te gast-evenementen (evenementen van gebruikers van de zaal) gaan niet door. Voor meer info hierover verwijzen we je naar de organisator.