wo 28 okt 2020 16u35


De Vlaamse regering besliste op 27 oktober de deuren van alle cultuurhuizen voor onbepaalde tijd terug te sluiten vanaf 30 oktober. Voorlopig annuleren we daarom reeds al onze activiteiten vanaf 29 oktober tot en met 19 november. Tickethouders worden persoonlijk per mail op de hoogte gebracht.

We hebben alle begrip voor deze maatregel. De zorgsector staat onder druk, en wij willen ons als culturele sector solidair opstellen en mee onze verantwoordelijkheid nemen. Samen kunnen we het tij keren. Het hele team van Cinema Plaza betreurt dit ten zeerste: voor de artiesten die het al zo ontzettend moeilijk hebben en voor jou, de bezoeker. de afgelopen maand voelden we opnieuw hoe kunst kan inspireren, ontspannen en verbinden. Toch is dit de enige juiste beslissing.

Heb je een ticket voor een voorstelling of film die afgelast werd?

Cinema Plaza betaalt de tickets terug van voorstellingen en films die niet plaatsvonden. Een terugbetaling kan je hier aanvragen. Geef ons even de tijd om alles correct af te kunnen handelen. Doorgaans gebeuren terugbetalingen binnen de maand.

Kocht je tickets met een filmkaart? Dan passen wij deze terug aan. Je krijgt de aangepaste filmkaart opnieuw opgestuurd. Je hoeft dit formulier dus niet in te vullen voor de tickets die je kocht met je filmkaart.

Wat daarna?

De kans is reëel dat de maatregelen daarna opnieuw worden verlengd voor onze sector. Zonder tegenbericht gaan alle evenementen vanaf 20 november door - beginnende met Taboe.

Meest recente info

Volg de laatste nieuwe berichten op www.cinema-plaza.be/nieuws. Schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina of volg Cinema Plaza op sociale media voor de meest recente informatie.

Wij blijven de situatie opvolgen en houden je op de hoogte van de verdere maatregelen.

Wat met voorstellingen in Cinema Plaza van andere organisatoren?

Ook de te gast-evenementen (evenementen van huurders) gaan niet door. Voor meer info hierover verwijzen we je naar de organisator.

Bedankt voor jullie begrip & steun.