do 30 apr 2020 10u03


Corona legt het (culturele) leven voor even stil. Ook voor Cinema Plaza is dit nog even aan de orde. Tot en met 5 juli 2020 worden alle activiteiten in Cinema Plaza opgeschort. Als het evenement, waar je tickets voor hebt, werd geannuleerd naar aanleiding van de coronacrisis, kan je hier een terugbetaling vragen.

Naar aanleiding van de coronacrisis werden vele voorstellingen en films in Cinema Plaza afgelast. Helaas. Wij betalen je tickets terug en hopen je volgend seizoen terug te zien.

Het terugbetalen van duizenden tickets is arbeidsintensief. Wij proberen zo snel mogelijk terug te betalen en zeker voor 30 juni. We danken jullie voor jullie geduld.

Kocht je tickets met een filmkaart? Dan passen wij deze terug aan. Je krijgt de aangepaste filmkaart opnieuw opgestuurd. Je hoeft dit formulier dus niet in te vullen voor de tickets die je kocht met je filmkaart.

Heb je een cadeaubon die vervalt tussen het begin van de maatregelen en 31 december? Dan wordt die automatisch verlengd met een jaar.