The Leisure Seeker

Paolo Virzi

Ella en John besluiten de zorg van hun artsen en hun volwassen kinderen te ontvluchten. Hij is een verstrooide professor maar nog goed te been, zij is fragiel maar heeft veel pit. Aan boord van hun camper - de Leisure Seeker - trekken ze van Boston naar Key West. Ze beleven momenten van extase en angst en vinden hun passie voor het leven en de liefde terug tijdens deze reis vol verrassingen.

In deze romantische roadmovie gaan Ella (Helen Mirren) en John (Donald Sutherland) als koppel door het leven. Ella lijdt aan kanker en John heeft last van de ziekte van Alzheimer hebben als einddoel het huis van schrijver Ernest Hemingway. Een reis met de nodige verrassingen en obstakels, maar waarin ze vooral hun passie en liefde voor elkaar terug vinden.

Met The Leisure Seeker maakte de Italiaanse regisseur Paolo Virzi een verfilming van het boek dat eerder werd uitgebracht in 2009 door schrijver Michael Zadoorian.

Credits

Regie: Paolo Virzi

Met Helen Mirren & Donald Sutherland

2017

112 min.

Cinema Plus+

Elke tweede dinsdag van de maand nodigt de gemeente je uit in Cinema Plaza voor Cinema Plus+.  De programmatie werd gekozen door een werkgroep vrijwilligers.

Zoals gewoonlijk openen de deuren om 13:30 en kan je gezellig napraten met koffie en cake.

Een ticket kost € 5 en koop je ter plaatse.

Reserveren is enkel aangeraden voor groepen en rolstoelgebruikers.