Café Pellicule #2: The Borrowed Musicians

café, muziek en gezelligheid

Tijdens Café Pellicule openen we de langste toog van Duffel en geven we het podium aan lokaal talent. Twee Duffelse bands palmen het podium in tijdens deze editie: Geert Beyens Solo en The Borrowed Musicians.

Inkom is gratis. Je hoeft niet op voorhand te reserveren.

20:30 Geert Beyens Solo

Geert Beyens, bekend van de Fabiola Fun F ckers, opent de avond met een soloprogramma. Met kunde en humor brengt Geraar  akoestische covers op zijn gitaar.

21:30 The Borrowed Musicians

The Borrowed Musicians brengen unieke en inspirerende akoestische covers van 1960 tot nu. Muziek die je raakt en doet glimlachen. 

Bob Van Buggenhout is de drijvende kracht achter de band die de leadstem en gitaren voor z’n rekening neemt terwijl Marjolein Cools de mooiste noten uit haar verschillende accordeons kan toveren. Bart Verwaetermeulen bespeelt de cajon als geen ander en neemt de hoogste stemmen voor z’n rekening terwijl Stijn De Waele de zanglijnen net daaronder kleurt met zijn unieke stem. Hans Roofthooft zorgt voor de laagste noten met z’n bas en kiest juist voor die zanglijn die nodig is om het geheel meerstemmig af te werken. Tom Schiepers kan ritmisch alle stijlen aan en houdt de hele zaak perfect in de maat.

The Borrowed Musicians