Bang van Dendoncker

Jens Dendoncker

za 27 apr 20u15
Voorbij
Duur: +- 02u00min.

Prijzen

Vroegboekkorting: 15 euro
Standaard: 16 euro
Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 12 euro
Kansentarief: 3 euro
Kansentarief jongeren (t.e.m. 25 jaar): 2 euro


Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte 'angry young man', vertelt Jens Dendoncker in Bang van Dendoncker een persoonlijk verhaal.

Een verhaal over het schijnbaar eindeloze geklungel dat jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen én met genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek, dat deze jongeling weldra collectief in de armen zal sluiten.

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. Ook op televisie is Jens niet meer weg te denken. Zijn verschijning in Hoe Zal Ik Het Zeggen?, Beste Kijkers en De Slimste Mens ter Wereld werden goed gesmaakt. De winnaar van Humo's Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor zijn eerste soloprogramma. Door mening jurylid en comedyfan geprezen vanwege zijn 'hoge aaibaarheidsfactor' en 'geloofwaardig, ijzersterk spel', brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar het theater.

Jonge Kempenaar Jeroen Verdick is het vaste voorprogramma van Jens Dendoncker.

Den artiest kiest

Koop een combiticket voor Bang van Dendoncker en Only Lovers Left Alive met korting.

Jens Dendoncker nodigt je uit om mee te kijken naar de volgens hem meest esthetische en cultureel verantwoorde vampierenfilm: Only Lovers Left Alive.