Dansen zeg ik U!

Mich Walschaerts & Alano Gruarin

vr 09 okt 19u00
Voorbij
vr 09 okt 21u00
Voorbij
Duur: +- 01u05min.

Prijzen

Standaard: 15 euro
Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 0 euro
Kansentarief: 3 euro
Kansentarief jongeren (t.e.m. 25 jaar): 0 euro


Funk en cabaret... vreemde combinatie zegt u?

Niet als de vleesgeworden funk-hengst Alano Gruarin het podium deelt met Kommil Foo-zanger en cabaretier Mich Walschaerts.

NIEUW: Extra voorstelling wegens succes om 19:00. De ticketverkoop daarvoor start op 14/08 om 10:00

*** Naar aanleiding van de coronacrisis is de voorstelling aangepast. Er wordt niet gedanst, maar schuifelen op de stoel van enthousiasme kan zeker! ***

Vette pianogrooves, kurkdroge beats en Walschaerts die zingt, praat, debiteert en zichzelf en (vooral) Gruarin tot op het bot fileert. Genadeloos.

Funky, redelijk onweerstaanbare shit? Funky, redelijk onweerstaanbare shit!  Sta op! Sta op uit die pluchen theaterstoel en dans!

Dansen zeg ik u!

Een funkcabaretsoulconcertvoorstelling van Mich Walschaerts en Alano Gruarin

Coronamaatregelen

Bestel per bubbel!

Het is belangrijk dat je per bubbel je bestelling doet. We vullen de zaal immers op volgens de geldende afstandsregels. Beste je niet samen? Dan zal je helaas niet naast elkaar kunnen zitten.

Beperkt aantal plaatsen

Het programma zoals het nu voor je ligt, is onderhevig aan de coronamaatregelen. We volgen de regels nauw op en zorgen voor een veilig bezoek. De ticketverkoop is gefaseerd. We starten met een beperkt aantal bezoekers. Als de maatregelen het toelaten verkopen we in een tweede fase extra tickets.

Coronanieuws

Je vindt de meest recente informatie en tips voor een veilig bezoek op www.cinema-plaza.be/nieuws of aan het vrijetijdsloket. Voor de voorstelling sturen we je een mail of bericht met de meest recente afspraken. Voeg plazatickets@duffel.be toe aan je contacten zodat we niet in je spam terechtkomen.

Iets drinken voor of na de voorstelling

Wil je voor of na de voorstelling iets blijven drinken? We bedienen je aan de tafeltjes die in de zaal opgesteld staan.