De Dolfijntjes

WIM OPBROUCK - WIM WILLAERT

za 12 feb 20u00
Duur: +- 02u00min.

Prijzen

Standaard: 20 euro
Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 15 euro
Kansentarief: 4 euro
Groepen: 19 euro


Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de start van de ticketverkoop!

Na vier lange jaren van oorverdovende stilte hebben de twee frontmannen WIM OPBROUCK en WIM WILLAERT het spreekwoordelijke blaasgat in hun agenda gevonden om als vanouds grensoverschrijdend de festivalpodia te bestormen.

Gewapend met genetisch gemanipuleerde trekzakken, bezwerende synths en twee hallucinante koperblazers brengen De Dolfijntjes hun waanzinnige freakshow die het midden houdt tussen Willem Vermandere en Westvlaamse Daft Punk.

De Dolfijntjes stellen zich tot doel muziek te maken die niet te catalogeren valt.  Zo bekleden zij een volstrekt unieke positie in het hedendaagse muzieklandschap. Zeker is dat het dak eraf gaat, dat er kolkende moshpits ontstaan en dat er heerlijke samenzangen zullen weerklinken uit duizenden uitzinnige monden.

Voor de VERRE RIEN TOUR 2021 is er nieuw personeel aan boord.  Samoerai Serge Feys (TC Matic, Arno) op keyboards.  Yves Fernandez Solino en Marc De Maeseneer (Lady Lynn, El Tattoo del Tigre, The Whodads) op blinkend koper.  De Dolfijntjes 2.0 zijn nu een octet.  Een muziekensemble van 8 muziekinstrumenten of zangstemmen