De wereld van Bobbejaan

Isabelle A, Guido Belcanto & Klaas Delrue

vr 25 sep 19u00
Voorbij
vr 25 sep 21u00
Voorbij
Duur: +- 01u15min.

Prijzen

Standaard: 25 euro
Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 19 euro
Kansentarief: 5 euro
Kansentarief jongeren (t.e.m. 25 jaar): 4 euro


In 2007 stond Bobbejaan Schoepen nog op het podium van Cinema Plaza. Tijd voor een ode aan deze muziekheld. Deze keer slaan Isabelle A, Guido Belcanto en Klaas Delrue (Yevgueni) de handen in elkaar om zijn wereld te doen herleven.

NIEUW: de voorstelling speelt om 19:00 en om 21:00. Op die manier kunnen we meer volk op een veilige manier laten genieten van dit concert.

In 2007 stond Bobbejaan Schoepen nog op het podium van Cinema Plaza. ‘Lichtjes van de Schelde’, ‘Eerbied voor Jouw Grijze Haren’, ‘Café Zonder Bier’ zijn allemaal in ons collectief geheugen gegrift. Bobbejaan bracht ons de ‘Amerikaanse Droom’ in de duistere naoorlogse periode en in de euforische fifties en sixties. Hij was een vedette, een cowboy en een groot artiest.

Isabelle A, Guido Belcanto en Klaas Delrue (Yevgueni) slaan de handen in elkaar om zijn wereld te doen herleven. Deze nooit geziene muzikale combinatie zorgt voor een grandioze en hedendaagse ode aan het vakmanschap van één van onze allergrootste artiesten. Tijd voor een ode aan deze muziekheld.

Dit alles ondersteund door het wonderbaarlijke orkest ‘The Bobbejaan All Stars’.

Credits

Zang: Isabelle A
Zang, gitaar, mondharmonica: Guido Belcanto
Zang, gitaar: Klaas Delrue (Yevgueni)

The Bobbejaan All Stars:

Orgel, piano, chef d’Orchestre: Dominique Vantomme
Bas, beatboxen: Sjang Coenen
Drums, percussive: Karel de Backer
Gitaar, banjo en vele snaarinstrumenten: Jo Mahieu
Gitaar, ukulele, mandoline: Firmin Michiels

Coronamaatregelen

Bestel per bubbel!

Het is belangrijk dat je per bubbel je bestelling doet. We vullen de zaal immers op volgens de geldende afstandsregels. Beste je niet samen? Dan zal je helaas niet naast elkaar kunnen zitten.

Beperkt aantal plaatsen

Het programma zoals het nu voor je ligt, is onderhevig aan de coronamaatregelen. We volgen de regels nauw op en zorgen voor een veilig bezoek. De ticketverkoop is gefaseerd. We starten met een beperkt aantal bezoekers. Als de maatregelen het toelaten verkopen we in een tweede fase extra tickets.

Coronanieuws

Je vindt de meest recente informatie en tips voor een veilig bezoek op www.cinema-plaza.be/nieuws of aan het vrijetijdsloket. Voor de voorstelling sturen we je een mail of bericht met de meest recente afspraken. Voeg plazatickets@duffel.be toe aan je contacten zodat we niet in je spam terechtkomen