Filmontbijt: De grote boze vos en andere verhalen (5+)

Benjamin Renner & Patrick Imbert

zo 02 jun 10u30
Voorbij
Duur: +- 01u40min.

Prijzen

Standaard: 5 euro
Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 4 euro
Kansentarief: 1 euro
Betaal met de unieke code op je filmkaart: 0 euro
Ontbijt volwassenen: 7 euro
Ontbijt kinderen t.e.m. 12 jaar: 4 euro


De grote boze vos en andere verhalen bestaat uit drie verhalen die zich afspelen in en rond een boerderij op het Franse platteland. De dieren krijgen er af te rekenen met grote uitdagingen. Met een vleugellamme ooievaar op het erf, moeten een eend en een konijn in zijn plaats een baby afleveren. De listige vos lust wel een eitje, maar moet hij ook de kuikens grootbrengen? En wie bezorgt de dieren met kerst een cadeautje?

Deze komische kortfilmcompilatie van Benjamin Renner en Patrick Imbert (bekend van o.a. Ernest & Celestine) laat je zorgeloos schateren. Schaamteloos grappig en uitgelaten, maar geanimeerd met verbluffend vakmanschap en perfecte timing. 

Ontbijt

Een keer per maand kan je in Cinema Plaza terecht voor een uitgebreid ontbijt voor de film. Chocomelk, croissants en zicht op het het mooie park vormen de ideale zondagochtend. Wees er vlug bij, want de plaatsen zijn beperkt. 

Een ticket voor het ontbijt vind je bij de tickets voor de film. Kom je voor het ontbijt èn de film? Dan bestel je een ticket voor de film en voor het ontbijt. Kom je enkel ontbijten? Dan bestel je enkel je ontbijt.

9:30 Ontbijt
10:30 Film

Credits

Regie Benjamin Renner & Patrick Imbert
Met stemmen van Ruth Beeckmans, Jan Schepens, Gène Bervoets & David Davidse
°2018
Duur 83 min. + pauze 20 min.