Filmontbijt: Sneeuwwitje en de zeven dwergen (6+)

William Cottrell, David Hand, Wilfred Jackson, Larry Morey & Ben Sharpsteen

zo 07 apr 10u30
Voorbij
Duur: +- 01u50min.

Prijzen

Standaard: 5 euro
Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 4 euro
Kansentarief: 1 euro
Betaal met de unieke code op je filmkaart: 0 euro
Ontbijt volwassenen: 7 euro
Ontbijt kinderen t.e.m. 12 jaar: 4 euro


Laat Sneeuwwitje en de zeven dwergen de eerste film zijn die deze generatie Duffelse kinderen in Cinema Plaza ziet – net als hun ouders en grootouders. De gerestaureerde versie van Walt Disney’s allereerste geanimeerde langspeelfilm is een ode het magische verhaal. Schuif voor de film gezellig aan bij het filmontbijt.

Sneeuwwitje bekoort iedereen in het koninkrijk, op één persoon na: haar jaloerse stiefmoeder, de Koningin. Wanneer ze het bos invlucht, ontfermt ze zich over de zeven dwergen. Maar wanneer de Koningin Sneeuwwitje misleidt met een betoverde appel kan slechts de kus van haar ware liefde haar redden.

Ontbijt

Een keer per maand kan je in Cinema Plaza terecht voor een uitgebreid ontbijt voor de film. Chocomelk, croissants en zicht op het het mooie park vormen de ideale zondagochtend. Wees er vlug bij, want de plaatsen zijn beperkt. 

Een ticket voor het ontbijt vind je bij de tickets voor de film. Kom je voor het ontbijt én de film? Dan bestel je een ticket voor de film en voor het ontbijt. Kom je enkel ontbijten? Dan bestel je enkel je ontbijt.

9:30 Ontbijt (uitverkocht)
10:30 Film

Credits

Regie William Cottrell, David Hand, Wilfred Jackson, Larry Morey & Ben Sharpsteen
°1937
Duur 83 min. + 20 min. pauze

Wist je dat?

Wist je dat Seeuwwitje de allereerste geanimeerde langspeelfilm ooit was in de VS en bovendien meteen in kleur. Tot dan toe had hij vooral kortfilms gemaakt. Walt Disney (zie foto) speelde al twintig jaar met het idee, maar critici noemden het project "de dwaasheid van Disney".

Originele trailer Sneeuwwitje en de zeven dwergen