GEANNULEERD Bal Monumental

Frituur Paula & DJ

za 12 jun 21u00
Duur: +- 04u00min.

Prijzen

Standaard: 10 euro
Kinderen (t.e.m. 12 jaar): 5 euro
Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 8 euro
Kansentarief: 2 euro
Kansentarief kinderen (t.e.m. 12 jaar): 1 euro
Kansentarief jongeren (t.e.m. 25 jaar): 2 euro


Laat ons er een goede gewoonte van maken het seizoen feestelijk af te sluiten met het enige echte Bal Monumental. Wij verzekeren goede muziek, dansbare tunes en een gezellige, maar vooral lange toog.

De hilarische coverband Frituur Paula zorgt voor de betere covers, meezingers en medleys mèt een gezond gevoel voor humor. Na het concert draaien we plaatjes tot in de vroege uurtjes.

Laat de gerestaureerde balkons maar trillen.

En het dak mag er ook af!

 

Frituur Paula

Gitaar & zang: Bart Verwaetermeulen & Bart Vergauwe
Basgitaar: Bret Vlaeminck
Drum & zang: Wim Wuyts
Toetsen & zang: Jan Jacobs

DJ n.t.b.

Coronamaatregelen

Bestel per bubbel!

Het is belangrijk dat je per bubbel je bestelling doet. We vullen de zaal immers op volgens de geldende afstandsregels. Beste je niet samen? Dan zal je helaas niet naast elkaar kunnen zitten.

Beperkt aantal plaatsen

Het programma zoals het nu voor je ligt, is onderhevig aan de coronamaatregelen. We volgen de regels nauw op en zorgen voor een veilig bezoek. De ticketverkoop is gefaseerd. We starten met een beperkt aantal bezoekers. Uitverkocht?  Als de maatregelen het toelaten verkopen we in een tweede fase extra tickets. Via de nieuwsbrief (inschrijven onderaan website) en/of de wachtlijst wordt je als eerste op de hoogte gebracht van extra tickets.

Coronanieuws

Je vindt de meest recente informatie en tips voor een veilig bezoek op www.cinema-plaza.be/nieuws of aan het vrijetijdsloket. Voor de voorstelling sturen we je een mail of bericht met de meest recente afspraken. Voeg plazatickets@duffel.be toe aan je contacten zodat we niet in je spam terechtkomen.