GEANNULEERD De familie Von Kapp

Dimitri Leue & band

zo 02 mei 15u00
Duur: +- 01u00min.

Prijzen

Standaard: 12 euro
Kinderen (t.e.m. 12 jaar): 6 euro
Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 9 euro
Kansentarief: 2 euro
Kansentarief kinderen (t.e.m. 12 jaar): 1 euro
Kansentarief jongeren (t.e.m. 25 jaar): 2 euro


Een rock-'n-rollconcert voor jong en oud!  Dimitri Leue Von Kapp en zijn familie werken met plezier op uw heupen. Ze zingen over sprookjes en het publiek leeft nog lang en gelukkig. 

Er was eens…DE FAMILIE VON KAPP.

DE FAMILIE VON KAPP brengt Rock&Roll voor kinderen van elke maat en soort.
DE FAMILIE VON KAPP is bijzonder gul, zelfs volwassenen mogen aan boord.

Klein Duimpje roept: WAAR ZIJN DIE HANDJES?
Repelsteeltje steelt repels.
Dansende schoentjes zijn besmettelijk.
Assepoester krijgt dienstencheques.
Een biggetje bouwt een huisje van polyetheen.

Dimitri Leue is een woordenaar met humor. De frontman bespeelt het jonge volkje als een geboren rattenvanger van Hamelen. Applaus wordt vervangen door een collectieve wilde spagaat in de lucht,“want het einde van een liedje doen wij zo.” Hij duikt in het publiek, voert een gesprek met de ontstemde gitaar van Kenny. Muziek voor kinderen, het is geen evidente opdracht. Maar de familie Von Kapp doet het met verve en veel goesting.
- Theater Aan Zee - TAZette

Credits

Live band: Dimitri Leue, Antoon Offeciers, Ken Pichal, Wouter Berlaen & Jordi Geuens
Techniek: Stef Appelen

Coronamaatregelen

Bestel per bubbel!

Het is belangrijk dat je per bubbel je bestelling doet. We vullen de zaal immers op volgens de geldende afstandsregels. Beste je niet samen? Dan zal je helaas niet naast elkaar kunnen zitten.

Beperkt aantal plaatsen

Het programma zoals het nu voor je ligt, is onderhevig aan de coronamaatregelen. We volgen de regels nauw op en zorgen voor een veilig bezoek. De ticketverkoop is gefaseerd. We starten met een beperkt aantal bezoekers. Uitverkocht?  Als de maatregelen het toelaten verkopen we in een tweede fase extra tickets. Via de nieuwsbrief (inschrijven onderaan website) en/of de wachtlijst wordt je als eerste op de hoogte gebracht van extra tickets.

Coronanieuws

Je vindt de meest recente informatie en tips voor een veilig bezoek op www.cinema-plaza.be/nieuws of aan het vrijetijdsloket. Voor de voorstelling sturen we je een mail of bericht met de meest recente afspraken. Voeg plazatickets@duffel.be toe aan je contacten zodat we niet in je spam terechtkomen.

Meer familievoorstellingen