GEANNULEERD - De Woordenaar

De Kolonie MT & Bruno Vanden Broecke

za 30 jan 20u15
Voorbij
Duur: +- 01u15min.

Prijzen

Standaard: 19 euro
Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 14 euro
Kansentarief: 4 euro
Tafeltje in de bar na de voorstelling: 0 euro


Een man komt op, als de zon. Hij is al opgewarmd. Strak in het pak schraapt de man zijn keel en heet zijn publiek welkom. Onmiddellijk stelt hij hen gerust: wat de wetten niet kunnen regelen, regelt hij ter plekke met een Verhaal over Liefde en Verlies. Een verhaal over dat “zoekertje in de gazet van het bestaan waar we morgen de patattenschillen in draaien”. Hij spreidt zijn armen en doet zijn mond open. Er komt muziek uit.

'De Woordenaar' is een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie. Een lichtend voorbeeld om te volgen. Wat hij te bieden heeft, is niets minder dan een handleiding voor ons leven. Omsingeld door drie topmuzikanten en een dertigtal instrumenten duikt hij onder in het leven van alledag, in jouw leven, zoals het is of zoals je dacht dat het was.

'De Woordenaar' wordt een daverende combinatie tussen swingende woorden en sprekende muziek. Bo Spaenc zet het muzikale hekkenwerk uit met ruimte voor improvisatie. Elke voorstelling is een nieuw, uniek muziektheaterfeest.

Credits

Tekst, Spel & Concept: Bruno Vanden Broecke
Compositie & Concept: Bo Spaenc
Livemuziek: Bo Spaenc, Pol Vanfleteren, Johan Vandendriessche en Danté Verspaendonck of Amber Meert
Vorm & Licht: Mark Van Denesse
Kostuums: Chris Snik
Techniek: Dries Bellinkx
Met grote dank aan Janne Desmet en Peggy De Landtsheer
Met steun van de Vlaamse Gemeenschap, cultuurcentrum Berchem, de Tax Shelter maatregel van de Belgische federale overheid & Gallop Tax shelter

Coronamaatregelen

Bestel per bubbel!

Het is belangrijk dat je per bubbel je bestelling doet. We vullen de zaal immers op volgens de geldende afstandsregels. Beste je niet samen? Dan zal je helaas niet naast elkaar kunnen zitten.

Beperkt aantal plaatsen

Het programma zoals het nu voor je ligt, is onderhevig aan de coronamaatregelen. We volgen de regels nauw op en zorgen voor een veilig bezoek. De ticketverkoop is gefaseerd. We starten met een beperkt aantal bezoekers. Uitverkocht?  Als de maatregelen het toelaten verkopen we in een tweede fase extra tickets. Via de nieuwsbrief (inschrijven onderaan website) en/of de wachtlijst wordt je als eerste op de hoogte gebracht van extra tickets.

Coronanieuws

Je vindt de meest recente informatie en tips voor een veilig bezoek op www.cinema-plaza.be/nieuws of aan het vrijetijdsloket. Voor de voorstelling sturen we je een mail of bericht met de meest recente afspraken. Voeg plazatickets@duffel.be toe aan je contacten zodat we niet in je spam terechtkomen.