GEANNULEERD: Judy

Rupert Goold

di 24 nov 20u15
Voorbij
Duur: +- 01u58min.

Prijzen

Standaard: 5 euro
Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 4 euro
Betaal met de unieke code op je filmkaart: 0 euro
Kansentarief: 1 euro
Tafeltje in de bar voor de voorstelling: 0 euro
Tafeltje in de bar na de voorstelling: 0 euro


De Vlaamse regering besliste op 27 oktober de deuren van alle cultuurhuizen voor onbepaalde tijd terug te sluiten vanaf 30 oktober. Met spijt in het hart, zal Cinema Plaza de deuren niet meer heropenen in 2020. Samen moeten we de verspreiding van het coronavirus tegenhouden en onze fysieke contacten tot een minimum beperken - ook een bezoek aan Cinema Plaza hoort daarbij. Daarom lassen we alle activiteiten van de rest van het jaar af. Tickethouders worden persoonlijk per mail op de hoogte gebracht.

Judy is een ontroerende biopic van Rupert Goold over Judy Garland’s (Dorothy in ‘The Wizard of Oz’) fatale levensjaar en een ode aan haar fenomenale talent.

Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, grijpt actrice en zangeres Judy (Renée Zellweger) in 1968 de kans om een reeks theatershows te geven in Londen. Met de opbrengst daarvan hoopt ze haar kinderen terug in huis te kunnen nemen en een stabiel leven te bieden. Al haar verslavingen, doorheen de jaren vergaard in de extreem stresserende muzieksector, spelen haar echter serieus parten. In combinatie met de mensen in haar omgeving die profiteren van Judy's roem, zorgt dit voor een dodelijke cocktail.

Op 22 juli 1969 overleed de 47-jarige actrice en zangeres Judy Garland (Dorothy in 'The Wizard of Oz') in Londen aan een onvrijwillige overdosis kalmeermiddelen. In deze ontroerende biopic staat Garlands fatale levensjaar centraal, met in de hoofdrol de innemende Renée Zellweger, die Garland een doorleefde kwetsbaarheid en tragiek geeft. Zellweger neemt zelf de zangpartijen voor haar rekening, waaronder bekende klassiekers als 'Somewhere over the Rainbow'. De Amerikaanse pers was na de wereldpremière duidelijk: de actrice mag beginnen dromen van een Oscar. (bron: Cinema ZED)

Credits

Regie: Rupert Goold
Met: Renée Zellweger, Michael Gambon & Rufus Sewell
2020

Renée Zellweger schittert als Judy Garland in haar nadagen in 'Judy'. Ze laat niet alleen haar neergang, maar ook haar fenomenale talent zien.
- ★★★★★ (NRC)

Bestel per bubbel!

Het is belangrijk dat je per bubbel je bestelling doet. We vullen de zaal immers op volgens de geldende afstandsregels. Beste je niet samen? Dan zal je helaas niet naast elkaar kunnen zitten.

Beperkt aantal plaatsen

Het programma zoals het nu voor je ligt, is onderhevig aan de coronamaatregelen. We volgen de regels nauw op en zorgen voor een veilig bezoek. De ticketverkoop is gefaseerd. We starten met een beperkt aantal bezoekers. Uitverkocht?  Als de maatregelen het toelaten verkopen we in een tweede fase extra tickets. Via de nieuwsbrief (inschrijven onderaan website) en/of de wachtlijst wordt je als eerste op de hoogte gebracht van extra tickets.

Blijf op de hoogte

Je vindt de meest recente informatie en tips voor een veilig bezoek op www.cinema-plaza.be/nieuws of aan het vrijetijdsloket. Voor de voorstelling sturen we je een mail of bericht met de meest recente afspraken. Voeg plazatickets@duffel.be toe aan je contacten zodat we niet in je spam terechtkomen.

Iets drinken voor of na de film

Wil je gezellig iets drinken? Reserveer dan een tafeltje voor en/of na de film. De plaatsen zijn beperkt door de coronamaatregelen. Aan een tafeltje kan je maximaal met 6 personen plaatsnemen. Tafeltjes kan je bestellen wanneer je een ticket koopt voor de film.