(geannuleerd) La La Land

Kievitlaan (Mouriaubos)

di 04 aug 20u30
Voorbij
Duur: +- 02u08min.

Prijzen

Gratis: 0 euro

Locatie

Kievitlaan (Mouriaubos)
Kievitlaan
2570 Duffel


We keken er naar uit om in jouw buurt langs te komen met onze openluchtfilms maar het kan niet. Het coronavirus heeft ons opnieuw in de ban en daarom blijft Cinema Plaza in haar kot. Dit valt ons zwaar maar we denken dat dit, om de stijging van het aantal coronabesmettingen tegen te gaan, de juiste beslissing is.

Wil je weten wat Cinema Plaza in het seizoen 2020-2021 te bieden heeft? Je vindt onze seizoensbrochure in heel wat Duffelse winkels of ontdek het programma op www.cinema-plaza.be.

Hou het veilig en gezond en tot binnenkort in Cinema Plaza.

Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

Met veertien Oscar-nominaties evenaarde deze enthousiaste musical van Damien Chazelle (Whiplash) het record van klassiekers als Titanic en All About Eve. Het zing- en dansplezier spat dan ook van het scherm. Onder een sterrenhemel, in het warme licht van een straatlantaarn komt een overweldigende kleurenpracht volledig tot zijn recht in het Mouriaubos. De filmpers is uitzonderlijk unaniem lovend over deze heerlijke feel-goodmusical. En het publiek? Je loopt dansend het park uit.

Een instant classic en hartveroverende film.
- ★★★★★ - De Standaard

Credits

Regie: Damien Chazelle

Met: Emma Stone, Ryan Gosling, Rosemarie DeWitt, John Legend e.a.

2016

Openluchtfilms

Cinema Plaza komt deze zomer uit haar kot. Onze nieuwe openluchtfilms strijken elke week neer in een andere buurt. Wij komen naar jouw plaza. We schotelen je straffe pareltjes, populaire kaskrakers en heerlijke familiefilms voor. Verzamel je bubbel, neem je stoel mee, bereid een picknickmand voor en zak af naar het plein in jouw buurt.

Lees op www.cinema-plaza.be/openlucht na hoe we er een veilige en gezellige avond van maken.