(geannuleerd) Patser

Acacialei

wo 26 aug 20u30
Voorbij
Duur: +- 02u05min.

Prijzen

Gratis: 0 euro

Locatie

Acacialei
Acacialei
2570 Duffel


We keken er naar uit om in jouw buurt langs te komen met onze openluchtfilms maar het kan niet. Het coronavirus heeft ons opnieuw in de ban en daarom blijft Cinema Plaza in haar kot. Dit valt ons zwaar maar we denken dat dit, om de stijging van het aantal coronabesmettingen tegen te gaan, de juiste beslissing is.

Wil je weten wat Cinema Plaza in het seizoen 2020-2021 te bieden heeft? Je vindt onze seizoensbrochure in heel wat Duffelse winkels of ontdek het programma op www.cinema-plaza.be.

Hou het veilig en gezond en tot binnenkort in Cinema Plaza.

Vier vrienden op ‘t Kiel dromen ervan om te leven als een echte patser: snel rijk worden en leven zoals in een videoclip of Tony Montana in "Scarface"Living the good live met snelle patserbakken, dikke villa's, knappe vrouwen, veel bling bling en... respect.

Maar ze steken hun neus iets te diep in de drugswereld en ontketenen een oorlog van Antwerpen tot Amsterdam en Columbia. 

Na de hype (1.000.000 hits voor de trailer binnen de 24h!) is er nu eindelijk de langverwachte derde langspeler van Vlaamse bekendste regieduo Adil El-Arbi en Billal Fallah. Net als 'Image' en 'Black' speelt ook 'Patser' zich af op straat, dit keer niet in Brussel maar in Antwerpen. Hoewel ook deze film de nodige portie actie en geweld kent, is 'Patser' overgoten met een dikke saus (foute) humor.

Credits

Regie: Adil El Arbi & Bilall Fallah
Met: Matteo Simoni, Nora Gharib, Nabil Mallat, Saïd Boumazoughe, Junes Lazaar e.a.
2018
BE

Openluchtfilms

De film wordt gespeeld op het grote veld aan de Acacialei. De ingang bevindt zich ter hoogte van de Acacialei 32 en ter hoogte van Acacialei 62. Langs de andere kant is het veld afgesloten.

Cinema Plaza komt deze zomer uit haar kot. Onze nieuwe openluchtfilms strijken elke week neer in een andere buurt. Wij komen naar jouw plaza. We schotelen je straffe pareltjes, populaire kaskrakers en heerlijke familiefilms voor. Verzamel je bubbel, neem je stoel mee, bereid een picknickmand voor en zak af naar het plein in jouw buurt.

Lees op www.cinema-plaza.be/openlucht na hoe we er een veilige en gezellige avond van maken.