GEANNULEERD - An Pierlé Quartet

Een knetterende mix op de wip tussen pop, jazz en experiment

vr 12 feb 20u15
Voorbij
Duur: +- 01u15min.

Prijzen

Standaard: 16 euro
Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 12 euro
Kansentarief: 3 euro
Kansentarief kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 2 euro


Het An Pierlé Quartet is een versmelting van singer-songwriter An Pierlé, muzikant-producer Koen Gisen en het jonge jazzduo SCHNTZL. Ze verkennen elkaars werelden met een verfrissende openheid.

Het kwartet brengt veelzijdige experimentele popmuziek met een twist, die zich strekt van serene en open landschappen naar expressieve Brechtiaanse cabaret-fun. Een gezonde dosis noise en trompetgeschal, versmolten met psychedelisch grooves, krijg je er gratis bij.

An Pierlé maakte haar opgemerkte entrée als finaliste van Humo’s Rock Rally 1996. Sindsdien is ze uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de Belgische muziek, een artieste die resoluut haar eigen koers volgt. Pierlé’s composities in dit kwartet zijn bewust compleet open gelaten voor experiment en improvisatie, maar nemen je ook bij de hand door de duidelijke vastheid en hooks in de melodieën. Een knetterende mix op de wip tussen pop, jazz en experiment.

Onderweg is het An Pierlé’s soundtrack die het raadselachtige van Plaths psyche in de verf zet. Haar kwartet geeft ‘Sylvia’ nu eens een opzwepend ritme, later een melancholische toets en uiteindelijk een rauw orgelpunt.
- Cutting Edge

Credits

An Pierlé: zang, piano, trompet
Hendrik Lasure: synthesizer, loops
Koen Gisen: basklarinet, saxofoon, gitaar
Casper Van de Velde: drums

Coronamaatregelen

Bestel per bubbel!

Het is belangrijk dat je per bubbel je bestelling doet. We vullen de zaal immers op volgens de geldende afstandsregels. Beste je niet samen? Dan zal je helaas niet naast elkaar kunnen zitten.

Beperkt aantal plaatsen

Het programma zoals het nu voor je ligt, is onderhevig aan de coronamaatregelen. We volgen de regels nauw op en zorgen voor een veilig bezoek. De ticketverkoop is gefaseerd. We starten met een beperkt aantal bezoekers. Uitverkocht?  Als de maatregelen het toelaten verkopen we in een tweede fase extra tickets. Via de nieuwsbrief (inschrijven onderaan website) en/of de wachtlijst wordt je als eerste op de hoogte gebracht van extra tickets.

Coronanieuws

Je vindt de meest recente informatie en tips voor een veilig bezoek op www.cinema-plaza.be/nieuws of aan het vrijetijdsloket. Voor de voorstelling sturen we je een mail of bericht met de meest recente afspraken. Voeg plazatickets@duffel.be toe aan je contacten zodat we niet in je spam terechtkomen.