GEANNULEERD Porous Structures

Ruben Machtelinckx, Joachim Badenhorst, Bert Cools & Toma Gouband

vr 21 mei 20u15
Duur: +- 01u15min.

Prijzen

Standaard: 16 euro
Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 12 euro
Kansentarief: 3 euro
Kansentarief kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 2 euro


Ruben Machtelinckx heeft een nieuw kwartet, waarbij de steel gitaar centraal staat. Hij wordt geflankeerd door gitarist Bert Cools, percussionist Toma Gouband en rietblazer Joachim Badenhorst. Ze blijven trouw aan het credo dat het album siert: ‘We become aware of the void as we fill it.’

Machtelinckx ging bewust op zoek naar karige composities, fragiele improvisaties en stilte. Het devies? Niet spelen is geen gebrek aan klank, maar een ruimte gevuld met spanning en mogelijkheden.

Met het prachtige album Porous Structures kreeg Ruben Machtelinckx een Klara voor Beste Belgische Jazz productie.

Ze blijven trouw aan het credo dat het album siert: ‘We become aware of the void as we fill it.’ In tijden waarin verstilling uitgegroeid is tot pure luxe, is Porous Structures een welkome verrassing. Het is een prachtig object dat met de allergrootste zorg en visie werd samengesteld en dat zet de muziek nog kracht bij.
- Jury rapport Klara

Coronamaatregelen

Bestel per bubbel!

Het is belangrijk dat je per bubbel je bestelling doet. We vullen de zaal immers op volgens de geldende afstandsregels. Beste je niet samen? Dan zal je helaas niet naast elkaar kunnen zitten.

Beperkt aantal plaatsen

Het programma zoals het nu voor je ligt, is onderhevig aan de coronamaatregelen. We volgen de regels nauw op en zorgen voor een veilig bezoek. De ticketverkoop is gefaseerd. We starten met een beperkt aantal bezoekers. Uitverkocht?  Als de maatregelen het toelaten verkopen we in een tweede fase extra tickets. Via de nieuwsbrief (inschrijven onderaan website) en/of de wachtlijst wordt je als eerste op de hoogte gebracht van extra tickets.

Coronanieuws

Je vindt de meest recente informatie en tips voor een veilig bezoek op www.cinema-plaza.be/nieuws of aan het vrijetijdsloket. Voor de voorstelling sturen we je een mail of bericht met de meest recente afspraken. Voeg plazatickets@duffel.be toe aan je contacten zodat we niet in je spam terechtkomen.