GEANNULEERD Taboe (try-out)

Philippe Geubels

vr 20 nov 19u00
Voorbij
vr 20 nov 21u15
Voorbij
Duur: +- 01u15min.

Prijzen

Standaard: 12 euro
Kinderen (t.e.m. 12 jaar): 6 euro
Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 9 euro
Kansentarief: 2 euro
Kansentarief kinderen (t.e.m. 12 jaar): 1 euro
Kansentarief jongeren (t.e.m. 25 jaar): 2 euro


De Vlaamse regering besliste op 27 oktober de deuren van alle cultuurhuizen voor onbepaalde tijd terug te sluiten vanaf 30 oktober. Met spijt in het hart, zal Cinema Plaza de deuren niet meer heropenen in 2020. Samen moeten we de verspreiding van het coronavirus tegenhouden en onze fysieke contacten tot een minimum beperken - ook een bezoek aan Cinema Plaza hoort daarbij. Daarom lassen we alle activiteiten van de rest van het jaar af. Tickethouders worden persoonlijk per mail op de hoogte gebracht.

Philippe Geubels werkt aan een tweede seizoen van het succesvolle tv-programma TABOE. Eens te meer gaat Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor.

In verschillende afleveringen nodigt hij telkens een groep mensen uit, waar je eigenlijk niet mee mag lachen…. Om er vervolgens, samen met hen, toch mee te lachen.

Hij luistert naar hen, naar hun verhalen, naar hun gevoeligheden, naar hun gevoel voor humor.

In Cinema Plaza brengt Philippe Geubels een try-out en krijgt het publiek een preview van de opnames. Verwacht dus geen afgewerkte show, maar een grappige avond met nieuw comedy materiaal.

Nieuw op één: Taboe

Nog een weekje en dan is het tijd voor #Taboe, het nieuwe programma van Philippe Geubels! In tussentijd hebben wij alvast de eerste beelden voor jou.

Geplaatst door Eén op Zondag 14 januari 2018

Coronacrisis

Bestel per bubbel!

Het is belangrijk dat je per bubbel je bestelling doet. We vullen de zaal immers op volgens de geldende afstandsregels. Beste je niet samen? Dan zal je helaas niet naast elkaar kunnen zitten.

Beperkt aantal plaatsen

Het programma zoals het nu voor je ligt, is onderhevig aan de coronamaatregelen. We volgen de regels nauw op en zorgen voor een veilig bezoek. De ticketverkoop is gefaseerd. We starten met een beperkt aantal bezoekers. Uitverkocht?  Als de maatregelen het toelaten verkopen we in een tweede fase extra tickets. Via de nieuwsbrief (inschrijven onderaan website) en/of de wachtlijst wordt je als eerste op de hoogte gebracht van extra tickets.

Coronanieuws

Je vindt de meest recente informatie en tips voor een veilig bezoek op www.cinema-plaza.be/nieuws of aan het vrijetijdsloket. Voor de voorstelling sturen we je een mail of bericht met de meest recente afspraken. Voeg plazatickets@duffel.be toe aan je contacten zodat we niet in je spam terechtkomen.