GEANNULEERD: Tutu Puoane & Ewout Pierreux Duo

Tutu Puoane & Ewout Pierreux

vr 11 dec 20u15
Voorbij
Duur: +- 01u30min.

Prijzen

Standaard: 16 euro
Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 12 euro
Kansentarief: 3 euro
Kansentarief jongeren (t.e.m. 25 jaar): 2 euro


De Vlaamse regering besliste op 27 oktober de deuren van alle cultuurhuizen voor onbepaalde tijd terug te sluiten vanaf 30 oktober. Met spijt in het hart, zal Cinema Plaza de deuren niet meer heropenen in 2020. Samen moeten we de verspreiding van het coronavirus tegenhouden en onze fysieke contacten tot een minimum beperken - ook een bezoek aan Cinema Plaza hoort daarbij. Daarom lassen we alle activiteiten van de rest van het jaar af. Tickethouders worden persoonlijk per mail op de hoogte gebracht.

Tutu Puoane is één van de meest getalenteerde zangeressen van ons land. Geboren en getogen in Zuid-Afrika, vestigde ze zich sinds 2002 in België, waar ze met haar warme stem de muzikale rijkdom van Afrika, Amerika en Europa verenigt. Ze komt naar Cinema Plaza met haar vaste pianist en levenspartner Ewout Pierreux.

Uit de kruisbestuiving van Pierreux’ sterk klassieke en in jazz gewortelde scholing, en Puoane’s ritmische en Zuid-Afrikaanse achtergrond ontstond een unieke mix van Zuid- Afrikaanse swingende geluiden en de Amerikaanse Jazz, hun eerste liefde. De twee kennen elkaar door en door en ondernemen samen een intieme trip door hun favoriete songs. Bereid u voor op een hartverwarmende avond met luistermuziek die niemand onberoerd laat. Songs gedrenkt in jazz en soul, met een onuitwisbaar stukje Afrika.

Coronacrisis

Bestel per bubbel!

Het is belangrijk dat je per bubbel je bestelling doet. We vullen de zaal immers op volgens de geldende afstandsregels. Beste je niet samen? Dan zal je helaas niet naast elkaar kunnen zitten.

Beperkt aantal plaatsen

Het programma zoals het nu voor je ligt, is onderhevig aan de coronamaatregelen. We volgen de regels nauw op en zorgen voor een veilig bezoek. De ticketverkoop is gefaseerd. We starten met een beperkt aantal bezoekers. Uitverkocht?  Als de maatregelen het toelaten verkopen we in een tweede fase extra tickets. Via de nieuwsbrief (inschrijven onderaan website) en/of de wachtlijst wordt je als eerste op de hoogte gebracht van extra tickets.

Coronanieuws

Je vindt de meest recente informatie en tips voor een veilig bezoek op www.cinema-plaza.be/nieuws of aan het vrijetijdsloket. Voor de voorstelling sturen we je een mail of bericht met de meest recente afspraken. Voeg plazatickets@duffel.be toe aan je contacten zodat we niet in je spam terechtkomen.

Iets drinken voor of na de voorstelling

Wil je voor of na de voorstelling iets blijven drinken? We bedienen je aan de tafeltjes die in de zaal opgesteld staan. Deuren openen vanaf 19:30