The Guernsey Literary Society

Mike Newell

di 11 feb 14u00
Voorbij
Duur: +- 02u05min.

Prijzen

Standaard: 5 euro
Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 4 euro
Betaal met de unieke code op je filmkaart: 0 euro
Kansentarief: 1 euro


Een jonge schrijfster op zoek naar inspiratie, ontvangt een brief van een mysterieuze boekenclub uit Guernsey, opgericht tijdens de bezetting. Deze film is uit de reeks Cinema Plus+.

Londen, 1946. Juliet Ashton, een jonge schrijfster op zoek naar inspiratie, ontvangt een brief van een lid van een mysterieuze boekenclub uit Guernsey, opgericht tijdens de bezetting. Juliet is nieuwsgierig en reist naar het eiland om de excentrieke leden van de Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society te leren kennen. Vooral Dawsey, de introverte boer die haar de brief schreef, intrigeert haar. Terwijl Juliet langzaam de geheimen van hun oorlogstijd ontrafelt, hecht ze zich steeds meer aan het eiland en zijn bewoners...

Cinema Plus+

Elke tweede dinsdag van de maand nodigt de gemeente je uit in Cinema Plaza voor Cinema Plus+.  De programmatie werd gekozen door een werkgroep vrijwilligers.

Zoals gewoonlijk openen de deuren om 13:30 en kan je gezellig napraten met koffie en cake.

Een ticket kost € 5 en koop je ter plaatse. Vrije zit.

Reserveren is niet verplicht en enkel aangeraden voor groepen en rolstoelgebruikers

Credits

Regie: Mike Newell

Met: Lily James; Michiel Huisman

2018

Duur: 123 min.

Lily James: "Ik was al verliefd op de personages toen ik het boek las" Ze werd wereldberoemd als de vrouw die 'te dun' was om Assepoester te spelen. Na bijrollen in Baby Driver en Darkest Hour waagt Lily James (29) zich nu opnieuw aan een hoofdrol, in de verfilming van bestseller The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society.
- ★★★☆☆ (De Morgen)