ImpulZ (1-4 jaar)

Theater De Spiegel

zo 18 okt 13u15
Voorbij
zo 18 okt 16u00
Voorbij
Duur: +- 01u00min.

Prijzen

Standaard: 12 euro
Kinderen (t.e.m. 12 jaar): 6 euro
Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 9 euro
Kansentarief: 2 euro
Kansentarief kinderen (t.e.m. 12 jaar): 1 euro
Kansentarief jongeren (t.e.m. 25 jaar): 2 euro
Gratis: 0 euro
Gratis: 0 euro


‘ImpulZ’, een interactieve voorstelling met de allerjongsten aan de knoppen, een danser en een geluidsdokter. Wie geeft het startsignaal en wie reageert op wat of wie?

De voorstelling werd herwerkt en helemaal coronaproof gemaakt. De voorstelling speelt 2 keer voor een beperkt publiek. Grote bubbels worden automatisch gesplitst. De bar blijft gesloten. Meer informatie kan je hier vinden of in de herinneringsmail nav de aankoop van tickets.

Een maffe creatie waar alles kan, maar niets moet. Een unieke ervaring in het hier en nu, want het zal nooit meer hetzelfde zijn.

Stel je voor, een geluidsdokter met een verzameling uitvindingen. Instrumenten die bestuurd worden vanop afstand. Ze maken enkel muziek als jij op de knop duwt.

Stel je voor, een danser die wacht op die muziek om op te kunnen dansen. Hij kan dus enkel dansen wanneer jij op die knop duwt.

En wat gebeurt er als er niemand duwt?

Elke voorstelling zal dus uniek zijn en een bijzondere ervaring voor de peuters en kleuters.

Credits

‘ImpulZ’ is een productie van Theater De Spiegel

Regisseur/choreograaf/concept: Anke Zijlstra
Klankarchitect/muzikant/decor: Youri Van Uffelen
Danser: Romeo Lothy Bampende of Hernán Mancebo Martínez
Artistieke coaching: Karel Van Ransbeeck
Extern oog/coaching: Thomas Eisenhardt
Kostuumontwerp: Lies Maréchal
Decor uitvoering: Atelier Récup en Wim Van de Vyver
Electronica design: Youri Van Uffelen en Kris Delacourt
Productie: Zoë Bossuyt
Coproductie: Perpodium
Met steun van de Belgische taks shelter

Coronamaatregelen

Bestel per bubbel!

Het is belangrijk dat je per bubbel je bestelling doet. We vullen de zaal immers op volgens de geldende afstandsregels. Beste je niet samen? Dan zal je helaas niet naast elkaar kunnen zitten.

Beperkt aantal plaatsen

Het programma zoals het nu voor je ligt, is onderhevig aan de coronamaatregelen. We volgen de regels nauw op en zorgen voor een veilig bezoek. De ticketverkoop is gefaseerd. We starten met een beperkt aantal bezoekers. Als de maatregelen het toelaten verkopen we in een tweede fase extra tickets.

Coronanieuws

Je vindt de meest recente informatie en tips voor een veilig bezoek op www.cinema-plaza.be/nieuws of aan het vrijetijdsloket. Voor de voorstelling sturen we je een mail of bericht met de meest recente afspraken. Voeg plazatickets@duffel.be toe aan je contacten zodat we niet in je spam terechtkomen.

Iets drinken voor of na de voorstelling

Wil je voor of na de voorstelling iets blijven drinken? Reserveer dan een tafeltje voor en/of na de voorstelling. De plaatsen zijn beperkt door de coronamaatregelen. Aan een tafeltje kan je maximaal met 6 personen plaatsnemen. Tafeltjes kan je bestellen wanneer je een ticket koopt voor de voorstelling.