Kies de openingsfilm

stemmen t.e.m. 1 september

di 13 okt 20u15
Duur: +- 01u30min.

Prijzen

Standaard: 5 euro
Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 4 euro
Betaal met de unieke code op je filmkaart: 0 euro
Kansentarief: 1 euro
Tafeltje in de bar voor de voorstelling: 0 euro
Tafeltje in de bar na de voorstelling: 0 euro


Kies jij mee de film die de spits mag afbijten? We doken in de archieven en kozen enkele films die de Plaza waard zijn.

Breng je stem voor 1 september hier uit of laat iets weten aan het vrijetijdsloket.

Frankenstein

1931 - James Whale - pianobegeleiding

Een klassieke horrorfilm die zijn tijd ver vooruit is. Dr. Frankenstein speelt met het leven en de dood in zijn creatie van een menselijk monster dat hij samenstelt uit levenloze lichaamsdelen. 

An American in Paris

(1951) - Vincent Minnelli

Onder muziek van George Gershwin speelt,zingt en danst Gene Kelly, de opportunistische schilder Jerry die in Parijs woont. Een van de meest succesvolle en iconische musicals uit zijn tijd.

Playtime

1967 - Jacques Tati

Monsieur Hulot raakt verstrikt in het Parijs van de jaren zestig, waar grootse glimmende gebouwen, drukte en nieuwe snufjes het leven ingewikkeld en anoniem maken. Een vrolijk meesterwerk

Back to the Future

1985 - Robert Zemeckis

De zeventienjarige Marty McFly reist met behulp van de tijdmachine van de merkwaardige professor Emmett Brown (Lloyd) naar het verleden. Hij moet zijn ouders koppelen, anders wordt hij nooit geboren... Het briljante, geestige klassieker.

Any Way the Wind Blows

2003 - Tom Barman

Antwerpen, begin juni. Op een broeierige vrijdag dromen acht mensen van een ander leven. Er is wind en muziek, politie en paranoia, roddel en ruzie. Met zijn debuutfilm deed muzikant en dEUS frontman Tom Barman letterlijk een nieuwe wind waaien door de Belgische filmwereld. 

Coronamaatregelen

Bestel per bubbel!

Het is belangrijk dat je per bubbel je bestelling doet. We vullen de zaal immers op volgens de geldende afstandsregels. Beste je niet samen? Dan zal je helaas niet naast elkaar kunnen zitten.

Beperkt aantal plaatsen

Het programma zoals het nu voor je ligt, is onderhevig aan de coronamaatregelen. We volgen de regels nauw op en zorgen voor een veilig bezoek. De ticketverkoop is gefaseerd. We starten met een beperkt aantal bezoekers. Uitverkocht?  Als de maatregelen het toelaten verkopen we in een tweede fase extra tickets. Via de nieuwsbrief (inschrijven onderaan website) en/of de wachtlijst wordt je als eerste op de hoogte gebracht van extra tickets.

Blijf op de hoogte

Je vindt de meest recente informatie en tips voor een veilig bezoek op www.cinema-plaza.be/nieuws of aan het vrijetijdsloket. Voor de voorstelling sturen we je een mail of bericht met de meest recente afspraken. Voeg plazatickets@duffel.be toe aan je contacten zodat we niet in je spam terechtkomen.

Iets drinken voor of na de film

Wil je gezellig iets drinken? Reserveer dan een tafeltje voor en/of na de film. De plaatsen zijn beperkt door de coronamaatregelen. Aan een tafeltje kan je maximaal met 6 personen plaatsnemen. Tafeltjes kan je bestellen wanneer je een ticket koopt voor de film.