Livestream: Soloconcert van Hans Roofthooft

Hans Roofthooft

zo 03 jan 11u00
Duur: +- 00u20min.

Prijzen

Gratis: 0 euro


Hans Roofthooft (frontman van de bekende punkrockband F.O.D.) neemt je tijdens de livestream voor Cinema Plaza mee langs ogenschijnlijk simpele, maar mooie liedjes. "Liedjes hoeven niet moeilijk te zijn, maar leuk." is het motto. Ontdek zelf wat dit betekent - wanneer een punker het zegt.

Volg de livestream met Hans Roofthooft via facebook live.

"Liedjes hoeven niet moeilijk te zijn. Ze moeten vooral leuk zijn om naar te luisteren. Dat is meestal het opzet wanneer ik een gitaar vastneem om iets in elkaar te steken. Ik ken trouwens toch te weinig akkoorden om indruk te maken. Ik probeer er altijd mooie melodieën in te steken zodat mensen er achteraf een fijn gevoel bij hebben. Zo’n gevoel hoop ik achter te laten na deze livestream. Je mag me achteraf altijd laten weten of dat gelukt is!"
- Hans Roofthooft

Livestream met Cinema Plaza

Vanaf 4 december kan je hier en daar een mini-show meepikken via facebook live. We maken telkens een apart facebookevenement aan, waar je de livestream kan volgen. De show gemist of krijg je er geen genoeg van? Geen probleem, we delen achteraf de opname in datzelfde facebookevenement zodat je nog eens kan herbekijken. 

Volg de livestream met Hans Roofthooft via facebook live.

Ontdek binnenkort het volledige programma op www.cinema-plaza.be/programma of hou onze facebookpagina in het oog.