Mijn punt is eigenlijk.

Maud Vanhauwaert, Tom Kestens & Geert Waegeman

do 02 mei 20u00
Voorbij
Duur: +- 01u30min.

Prijzen

Vroegboekkorting: 13 euro
eindejaarskorting: 13 euro
Standaard: 14 euro
Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 10 euro
Kansentarief: 3 euro
Kansentarief jongeren (t.e.m. 25 jaar): 2 euro


Mijn punt is eigenlijk. is een voorstelling op het spanningsveld tussen poëzie, muziek en experiment. Tussen broos en bruut. Tussen grappig en gevaarlijk. Maud Vanhauwaert, Geert Waegeman en Tom Kestens kwamen elkaar de voorbije jaren vaker tegen, bleven aan elkaar haperen en veroordeelden uiteindelijk zichzelf tot elkaar. Samen scheppen zij een magische wereld, vol ontwapenend spervuur, kwetsbare heavy metal, en grootmoedige niemendalletjes.

Geert Waegeman is componist en multi-instrumentalist en timmert aan de weg sinds de jaren tachtig. Toen introduceerde hij met zijn groep Cro Magnon het genre urban chamber music in België. Zijn muziek is energiek en roept een visuele verbeeldingswereld op. Vandaar dat zijn werk vaak terug te vinden is in theater-en dansproducties. Hij maakte ook de soundtrack voor verscheidene kortfilms.

Tom Kestens is producer, componist en multi-instrumentalist. Hij was deel van het originele Das Pop, sidekickte bij Sarah Bettens, schreef soundtracks bij film-, dans- en theaterprojecten. Hij ontpopte zich tot soulvol frontman bij Lalalover. Er zijn nog dingen die hij niet laten kan. Zoals politiek bedrijven, kunstenaars redden en communicatieplannen maken. Maar daarover elders meer.

Maud Vanhauwaert is schrijver, tekstperformer en stadsdichter van Antwerpen. Haar poëziebundels werden veelvuldig bekroond. Wij zijn evenwijdig was de bestverkochte bundel in Vlaanderen in 2015. Maud maakte verschillende theatervoorstellingen en vorig jaar toerde ze met ‘Het is de moeite’ langs de culturele centra van Vlaanderen. Met haar performances treedt ze op, in binnen- en buitenland, van opera tot schapenstal.

 

Credits

Van en met Maud Vanhauwaert, Tom Kestens en Geert Waegeman
Lichtontwerp en technie Sarah Moens
Visual artist Joop Pareyn

 

www.maudvanhauwaert.be

Den artiest kiest

Koop een combiticket voor Mijn punt is eigenlijk en de film Man on Wire (7 mei) met korting.

Maud Vanhauwaert zag Man on Wire toen ze als negentienjarige door New York City doolde en in een klein cinemaatje verzeild geraakte. De film van James Marsh vertelt haar veel over het wankele evenwicht tussen een eigengereide blinde artistieke ambitie enerzijdse en sociale aandacht en zorg voor de medemens anderzijds.

Reportage over Mijn punt is eigenlijk

100% CULTUUR over Mijn punt is eigenlijk.