Only Lovers Left Alive

Jim Jarmusch

di 23 apr 20u15
Voorbij
Duur: +- 02u03min.

Prijzen

Standaard: 5 euro
Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 4 euro
Kansentarief: 1 euro
Betaal met de unieke code op je filmkaart: 0 euro


Jens Dendoncker nodigt je uit om mee te kijken naar de volgens hem meest esthetische en cultureel verantwoorde vampierenfilm: Only Lovers Left Alive.

Muzikant Adam is hevig teleurgesteld in de moderne mens en leidt daarom een teruggetrokken bestaan. De hereniging met zijn grote liefde Eve doet hem echter weer opleven. Hoewel het vampierenkoppel al een aantal eeuwen samen is, wordt de relatie dit keer zwaar op de proef gesteld door het bezoek van Eve’s rebelse zusje. Weten ze te overleven terwijl de moderne wereld om hen heen langzaamaan weg lijkt te kwijnen?

Den artiest kiest

Aan enkele voorstellingen koppelen we een film – waar je een voordelig combinatieticket voor kan kopen. We vragen de artiesten die op ons podium staan om een film te kiezen. Jens Dendoncker koos deze film naar aanleiding van de voorstelling Bang van Dendoncker op zaterdag 27 april.

De artiest helpt ons bij de film inleiding om 19:30.

Credits

Regie Jim Jarmusch
Met Tilda Swinton, Tom Hiddleston & Mia Wasikowska
°2013
Duur 123 min.

Dromerige vampierenfilm van Jim Jarmusch, met Tilda Swinton en Tom Hiddleston als de hipste ondoden die je ooit hebt gezien. De onderliggende boodschap over de economische crisis is best clever en de referenties naar de popcultuur vliegen je om de oren.
- Humo