Pachamama (6+)

Filmontbijt

zo 17 nov 10u30
Voorbij
Duur: +- 01u10min.

Prijzen

Standaard: 5 euro
Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 4 euro
Kansentarief: 1 euro
Betaal met de unieke code op je filmkaart: 0 euro
Ontbijt volwassenen: 7 euro
Ontbijt kinderen t.e.m. 12 jaar: 4 euro


In het hartje van het Andesgebergte woont de 10-jarige Tepulpaï. Voor zo’n kleine jongen heeft hij al grote dromen, ook al vinden de dorpelingen hem nog te kinderachtig. Wanneer het gouden Pachamama beeldje wordt gestolen door de Inca’s, is Tepulpaï vastbesloten om de heilige schat terug te brengen. Daarmee haalt hij zich de woede van de Grote Inca op de hals. Samen met zijn vriendinnetje Naïra en haar koddige lama gaat hij op pad, met een condor als gids.

Een prachtige animatiefilm over een eeuwenoude beschaving. Toch is de strijd van Tepulpaï makkelijk herkenbaar voor elk kind van vandaag. Zijn gevecht tegen een schrijnend onrecht wordt gevoerd in prachtige kleuren en op amusante toon.

Ontbijt

Een paar keer per seizoen kan je in Cinema Plaza terecht voor een uitgebreid ontbijt voor de film. Chocomelk, croissants en zicht op het het mooie park vormen de ideale zondagochtend. Wees er vlug bij, want de plaatsen zijn beperkt. 

Een ticket voor het ontbijt vind je bij de tickets voor de film. Kom je voor het ontbijt èn de film? Dan bestel je een apart ticket voor de film èn voor het ontbijt. Kom je enkel ontbijten? Dan bestel je enkel je ontbijt.

9:30 Ontbijt
10:30 Film

Credits

Regie: Juan Antin

Nederlands gesproken

70 min.