A Separation

Tg STAN

vr 23 okt 20u15
Voorbij
Duur: +- 01u15min.

Prijzen

Standaard: 19 euro
Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 14 euro
Kansentarief: 4 euro
Gratis: 0 euro
Gratis: 0 euro


Een koppel bij de rechtbank.
Zij wil het land uit om haar dochter een betere toekomst te bieden.
Hij wil blijven om voor zijn oude, zieke vader te zorgen.
De scheidingsprocedure wordt opgestart, maar wat wil het kind eigenlijk?

Vijf spelers geven gestalte aan de personages uit de veelvuldig bekroonde Iraanse film A Separation van Asghar Farhadi. Stuk voor stuk zijn het antihelden die vechten voor een betere toekomst. A Separation is een universeel verhaal over schuld en onschuld, over échte mensen die strijden voor hun rechten en hun gelijk, over fouten maken en over vergeven. En over kind, vrouw of man zijn binnen een systeem van onderdrukking en censuur.

Scarlet Tummers plaatst A Separation in de leefwereld van de spelers. Waar botsen de verhaallijnen uit de film met hun eigen wereld? Waar dringen politieke en religieuze verschillen binnen tussen hen en wat er gespeeld wordt?

Credits

Van en met: Scarlet Tummers, Evgenia Brendes, Gustav Koenigs, Sachli Gholamalizad en Mokhallad Rasem
Concept en tekstbewerking: Scarlet Tummers
Artistiek advies: Jolente De Keersmaeker, Damiaan De Schrijver, Frank Vercruyssen
Scenografie en lichtontwerp: Damiaan De Schrijver en Matthias de Koning
Kostuums: Fauve Ryckebusch
Productie: tg STAN
Coproductie d e t h e a t e r m a k e r

Coronamaatregelen

Bestel per bubbel!

Het is belangrijk dat je per bubbel je bestelling doet. We vullen de zaal immers op volgens de geldende afstandsregels. Beste je niet samen? Dan zal je helaas niet naast elkaar kunnen zitten.

Beperkt aantal plaatsen

Het programma zoals het nu voor je ligt, is onderhevig aan de coronamaatregelen. We volgen de regels nauw op en zorgen voor een veilig bezoek. De ticketverkoop is gefaseerd. We starten met een beperkt aantal bezoekers. Uitverkocht?  Als de maatregelen het toelaten verkopen we in een tweede fase extra tickets. Via de nieuwsbrief (inschrijven onderaan website) en/of de wachtlijst wordt je als eerste op de hoogte gebracht van extra tickets.

Coronanieuws

Je vindt de meest recente informatie en tips voor een veilig bezoek op www.cinema-plaza.be/nieuws of aan het vrijetijdsloket. Voor de voorstelling sturen we je een mail of bericht met de meest recente afspraken. Voeg plazatickets@duffel.be toe aan je contacten zodat we niet in je spam terechtkomen.

Iets drinken voor of na de voorstelling

Wil je voor of na de voorstelling iets blijven drinken? Reserveer dan een tafeltje voor en/of na de voorstelling. De plaatsen zijn beperkt door de coronamaatregelen. Aan een tafeltje kan je maximaal met 6 personen plaatsnemen. Tafeltjes kan je bestellen wanneer je een ticket koopt voor de voorstelling.