Soetopia

Soe Nsuki

za 01 feb 20u15
Duur: +- 01u00min.

Prijzen

Vroegboekkorting: 11 euro
eindejaarskorting: 11 euro
Standaard: 12 euro
Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 9 euro
Kansentarief: 2 euro
Kansentarief jongeren (t.e.m. 25 jaar): 2 euro


Soetopia, de ultieme feel good show.

Bloemetjes plukken, 4 broers hebben, arm zijn en croque-monsieurs eten: dat is de wereld van jonge artieste Soe Nsuki.

In haar eerste zaalshow neemt ze het publiek mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit. Een land waar de glazen overvol zijn, maar waar tegenslag ook zijn plaats heeft.

Wordt er gelachen? Ja!
Wordt er geweend? Ja!
Wordt er geld uitgedeeld? Misschien!

Kom kijken als je klaar bent om een avondje te genieten van de energiebom die Soe is. Eén belofte: je komt buiten als een gelukkiger mens! Ze was eerder finalist in de Culture Comedy Award en de Radio 2 Humorklas. Ze speelde het voorprogramma voor Thomas Smith, Philippe Gebeuls en Alex Agnew. Ze schrijft voor Charlie Magazine. Momenteel werkt ze aan haar eigen tv-programma voor Eén 'Happy Birthday Soe', waarin ze haar Congolese familie opzoekt. 

Het voorprogramma van Soe is Rik Van Geel. Toen Rik in 2002 afstudeerde van het Herman Teirlinck Instituut stond er hem een prachtige carrière als performer te wachten... Nu vertelt hij op zijn typisch laconieke manier hoe het allemaal anders is gelopen dan verwacht, en hoe hij langs allerlei omwegen uiteindelijk toch weer op het podium is beland.

Meer humor