Tully

Jason Reitman

di 04 jun 20u15
Voorbij
Duur: +- 01u35min.

Prijzen

Standaard: 5 euro
Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 4 euro
Kansentarief: 1 euro
Betaal met de unieke code op je filmkaart: 0 euro


Tully is een mysterieuze en verrassende zwarte comedy over een moeder op zoek naar zichzelf, met Charlize Theron die zich weer van een heel andere kant laat zien.

Marlo heeft altijd alles onder controle gehad, maar nu het gezin een derde kind heeft, wordt het haar allemaal wat teveel. Wanneer Marlo’s rijke broer voorstelt om een nanny te betalen om zich ’s nachts over het kind te ontfermen, lijkt het een voorstel dat ze onmogelijk kan weigeren. Na haar vorige zwangerschap belandde ze immers in een postnatale depressie De beeldschone Tully blijkt bovendien de beste nachtnanny die elke moeder zich kan wensen. Marlo komt langzaam weer tot leven en er ontstaat een intense band tussen haar en Tully. Het blijkt dat ze toch meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie dacht…

Voor Tully slaat gevierd regisseur Jason Reitman (Up In the air, Thank you for smoking) opnieuw de handen in elkaar met de Oscar® winnende scenariste Diablo Cody, met wie hij eerder de klassieker Juno maakte.

 

Credits

Regie Jason Reitman
met Charlize Theron en Mackenzie Davis
° 2018
Duur 94 min.

Na Juno en Young Adult werkt Reitman opnieuw samen met scenariste Diablo Cody om een zwaar thema op een lichte, melancholische manier te vertellen. Alsof ze een Griekse tragedie in een moderne buitenwijk plaatsen en er een vleugje humor en een jaren zeventig-soundtrack aan toevoegen.
- *** KNACK