(geannuleerd) Frozen II (6+)

Spoorweglaan

vr 14 aug 17u30
Voorbij
Duur: +- 01u43min.

Prijzen

Gratis: 0 euro

Locatie

Spoorweglaan
Rechtstraat
2570 Duffel


We keken er naar uit om in jouw buurt langs te komen met onze openluchtfilms maar het kan niet. Het coronavirus heeft ons opnieuw in de ban en daarom blijft Cinema Plaza in haar kot. Dit valt ons zwaar maar we denken dat dit, om de stijging van het aantal coronabesmettingen tegen te gaan, de juiste beslissing is.

Wil je weten wat Cinema Plaza in het seizoen 2020-2021 te bieden heeft? Je vindt onze seizoensbrochure in heel wat Duffelse winkels of ontdek het programma op www.cinema-plaza.be.

Hou het veilig en gezond en tot binnenkort in Cinema Plaza.

In het langverwachte vervolg op Frozen gaan Elsa, Anna, Kristof en Olaf op zoek naar een eeuwenoud mysterie over hun koninkrijk en de krachten van Elsa.

Na de gebeurtenissen uit 'Frozen' heeft er enige tijd vrede geheerst in het koninkrijk Arendelle. Elsa, Anna, Kristoff en Olaf moeten vervolgens een nieuw avontuur aangaan, waarvoor ze diep de bossen intrekken. 

Credits

Regie: Chris Buck & Jennifer Lee

Jaar: 2019

Duur: 103 min.

Vlaamse versie

Openluchtfilms

Deze film zal vertoond worden op het veld tussen de Spoorweglaan en de Rechtstraat. De ingang bevindt zich in de Rechtstraat.

Cinema Plaza komt deze zomer uit haar kot. Onze nieuwe openluchtfilms strijken elke week neer in een andere buurt. Wij komen naar jouw plaza. We schotelen je straffe pareltjes, populaire kaskrakers en heerlijke familiefilms voor. Verzamel je bubbel, neem je stoel mee, bereid een picknickmand voor en zak af naar het plein in jouw buurt.

Lees op www.cinema-plaza.be/openlucht na hoe we er een veilige en gezellige avond van maken.