16 oktober 2020

Update - cultuur & corona

Door corona is een bezoek aan Cinema Plaza (even) niet meer zoals vroeger, maar je bent in goede handen. Cinema Plaza volgt de strenge protocollen voor cultuur nauwgezet op. 

lees verder
24 september 2020

FAQ cultuur & corona

Cinema Plaza opent op 25 september opnieuw de deuren. Een bezoek aan Cinema Plaza zal anders zijn dan voordien. De veiligheid en de gezondheid van het publiek, artiesten, vrijwilligers en medewerkers staan centraal. We organiseren alle voorstellingen en filmvertoningen met volledig respect voor de coronamaatregelen.

Cinema Plaza sluit t.e.m. 5 juli
lees verder
08 september 2020

Gezocht: acteur voor Plazorama

Wil je je samen met 7 andere Duffelaars onderdompelen in de verhalen van Cinema Plaza en films van toen?

Plazorama
lees verder
08 september 2020

Nieuw: openingsfilm Parasite

De openingsfilm is bekend! We kozen Parasite, de film van onze openluchtfilmreeks die meteen uitverkocht was. Kom je zomer dus herbeleven in Cinema Plaza met deze scherpe en satirische oscarwinnaar. (Stemde je voor een van onze andere films? Geen zorg, we laten de winnaar later op het seizoen aan bod komen.)

Parasite
lees verder
08 september 2020

Extra tickets te koop op 14 september 9u00

Omdat bubbels bij culturele voorstellingen nu 1 stoel of 1 meter tussen elkaar moeten houden, kunnen we meer bezoekers ontvangen in Cinema Plaza. Bij uitverkochte voorstellingen creëren we nu dus meer plaatsen voor De Wereld van Bobbejaan (19u en 21u), De Woordenaar, 1917, Dansen zeg ik u! (21u).

De wereld van Bobbejaan
lees verder
08 september 2020

Nieuw: Midweekcafés 1.5 metersessies met o.m. Boogie Boy en Ben Crabbé

Na het succes van vorig jaar, komt Midweekcafé terug! Tijdens deze nieuwe 1.5 metersessies kan je gezellig per bubbel een tafeltje delen, iets drinken en dansend schuifelen op je stoel. Hoog tijd om terug samen van live muziek te genieten in Cinema Plaza.

Boogie Boy
lees verder
12 augustus 2020

Hoe groot mag een bubbel zijn?

Met hoeveel personen mag je samen bestellen, en dus samen zitten? We volgen hierbij de huidige federale regels. Je mag met je gezin samenzitten en (enkele van) de vijf personen uit je vaste bubbel. In totaal mag je groep niet groter zijn dan tien personen.

lees verder
11 augustus 2020

Extra voorstellingen van De wereld van Bobbejaan en Taboe.

Om meer volk op een veilige manier te kunnen laten genieten van onze voorstellingen, organiseren we De wereld van Bobbejaan om 19u en om 21u. Taboe (try-out) zal ook spelen om 19u en om 21u15.

De ticketverkoop start op woendag 12 augustus om 10u30. Bestel per bubbel!

Seizoen 2020-2021
lees verder
28 juli 2020

Openluchtfilms in augustus geannuleerd

We keken er naar uit om in jouw buurt langs te komen met onze openluchtfilms maar het kan niet. Het coronavirus heeft ons opnieuw in de ban en daarom blijft Cinema Plaza in haar kot. Dit valt ons zwaar maar we denken dat dit, om de stijging van het aantal coronabesmettingen tegen te gaan, de juiste beslissing is.

Openlucht films
lees verder
19 juli 2020

Seizoen 2020-2021 bekend!

We zijn heel blij om jullie het nieuwe seizoensaanbod voor te kunnen stellen. Als alles goed gaat, openen we het seizoen met een ode aan Bobbejaan Schoepen, die zelf op het Plazapodium stond tijdens de Monumentenstrijd. 

Seizoen 2020-2021
lees verder