04 januari 2022

Cinema Plaza is opnieuw open!

Culturele evenementen binnen met minder dan 200 bezoekers mogen weer doorgaan. We verwelkomen je graag op onze voorstellingen en films.

Deze coronamaatregelen zijn van toepassing: 

lees verder
26 december 2021

Cinema Plaza gesloten tot en met 28 januari 2022

Het overlegcomité besliste dat cultuurhuizen de deuren moeten sluiten tot en met 28 januari 2022.

Vermoedelijk zullen er in Cinema Plaza in januari geen voorstellingen en vertoningen mogelijk zijn. We volgen de situatie verder op en informeren je zodra we hierover meer nieuws hebben.

lees verder
07 december 2021

Covid-update: maatregelen vanaf 4 december

Vanaf zaterdag 4 december zijn binnen enkel nog evenementen met maximum 200 toeschouwers toegelaten.

lees verder
21 november 2021

CST én mondmaskerplicht vanaf 20 november

Het overlegcomité kondigde enkele dagen geleden nieuwe coronamaatregelen af. Deze gingen in op zaterdag 20 november. De controle van het Covid Safe Ticket (CST) blijft behouden. Vanaf 20 november geldt er bijkomend een mondmaskerplicht (vanaf 10 jaar) voor bezoekers.

 

lees verder
05 november 2021

Covid-update: gebruik van Covid Safe Ticket

Vanaf 1 november werkt Cinema Plaza bij de eigen programmatie, ongeacht het aantal toeschouwers, met het Covid Safe Ticket (CST).

lees verder
01 september 2021

Wij verwelkomen het publiek terug vanaf 7 september

De noodgedwongen sluiting van de cultuurhuizen maakte meer dan ooit duidelijk hoe belangrijk het is om elkaar te ontmoeten, samen iets bijzonders mee te maken en erover na te praten. We staan te popelen om dit opnieuw mogelijk te maken. Op 7 september is het eindelijk zo ver.

lees verder
09 maart 2021

Cinema Plaza brengt Willy Sommers naar Duffelse zorginstellingen

Op 9 maart 2021 bracht Willy Sommers de wervelende show ‘Sommers of 69’ via livestream. 26 cultuurhuizen sloegen de handen in elkaar met meer dan 80 woonzorgcentra en andere zorginstellingen verspreid over Vlaanderen.  

lees verder
19 januari 2021

PODIUM 19

PODIUM 19 is een nieuwe pop-up cultuurzender die een veelzijdig aanbod aan voornamelijk nagelnieuwe concerten, muziektheater en dansvoorstellingen van op de grote podia tot in uw huiskamer brengt.

podium19
lees verder
17 december 2020

Wenskaartjesactie van Cinema Plaza

Jouw kerst- en nieuwjaarswensen op een kaartje van Cinema Plaza?
Koop lokaal en verzamel ze allemaal!

Wenskaarten Cinema Plaza
lees verder
24 september 2020

FAQ cultuur & corona

Cinema Plaza opent op 25 september opnieuw de deuren. Een bezoek aan Cinema Plaza zal anders zijn dan voordien. De veiligheid en de gezondheid van het publiek, artiesten, vrijwilligers en medewerkers staan centraal. We organiseren alle voorstellingen en filmvertoningen met volledig respect voor de coronamaatregelen.

Cinema Plaza sluit t.e.m. 5 juli
lees verder