21 november 2021

CST én mondmaskerplicht vanaf 20 november

Het overlegcomité kondigde enkele dagen geleden nieuwe coronamaatregelen af. Deze gingen in op zaterdag 20 november. De controle van het Covid Safe Ticket (CST) blijft behouden. Vanaf 20 november geldt er bijkomend een mondmaskerplicht (vanaf 10 jaar) voor bezoekers.

 

lees verder
05 november 2021

Covid-update: gebruik van Covid Safe Ticket

Vanaf 1 november werkt Cinema Plaza bij de eigen programmatie, ongeacht het aantal toeschouwers, met het Covid Safe Ticket (CST).

lees verder
01 september 2021

Wij verwelkomen het publiek terug vanaf 7 september

De noodgedwongen sluiting van de cultuurhuizen maakte meer dan ooit duidelijk hoe belangrijk het is om elkaar te ontmoeten, samen iets bijzonders mee te maken en erover na te praten. We staan te popelen om dit opnieuw mogelijk te maken. Op 7 september is het eindelijk zo ver.

lees verder
09 maart 2021

Cinema Plaza brengt Willy Sommers naar Duffelse zorginstellingen

Op 9 maart 2021 bracht Willy Sommers de wervelende show ‘Sommers of 69’ via livestream. 26 cultuurhuizen sloegen de handen in elkaar met meer dan 80 woonzorgcentra en andere zorginstellingen verspreid over Vlaanderen.  

lees verder
19 januari 2021

PODIUM 19

PODIUM 19 is een nieuwe pop-up cultuurzender die een veelzijdig aanbod aan voornamelijk nagelnieuwe concerten, muziektheater en dansvoorstellingen van op de grote podia tot in uw huiskamer brengt.

podium19
lees verder
17 december 2020

Wenskaartjesactie van Cinema Plaza

Jouw kerst- en nieuwjaarswensen op een kaartje van Cinema Plaza?
Koop lokaal en verzamel ze allemaal!

Wenskaarten Cinema Plaza
lees verder
24 september 2020

FAQ cultuur & corona

Cinema Plaza opent op 25 september opnieuw de deuren. Een bezoek aan Cinema Plaza zal anders zijn dan voordien. De veiligheid en de gezondheid van het publiek, artiesten, vrijwilligers en medewerkers staan centraal. We organiseren alle voorstellingen en filmvertoningen met volledig respect voor de coronamaatregelen.

Cinema Plaza sluit t.e.m. 5 juli
lees verder
28 juli 2020

Openluchtfilms in augustus geannuleerd

We keken er naar uit om in jouw buurt langs te komen met onze openluchtfilms maar het kan niet. Het coronavirus heeft ons opnieuw in de ban en daarom blijft Cinema Plaza in haar kot. Dit valt ons zwaar maar we denken dat dit, om de stijging van het aantal coronabesmettingen tegen te gaan, de juiste beslissing is.

Openlucht films
lees verder
30 april 2020

Terugbetaling tickets

Corona legt het (culturele) leven voor even stil. Ook voor Cinema Plaza is dit nog even aan de orde. Tot en met 5 juli 2020 worden alle activiteiten in Cinema Plaza opgeschort.

Tickets
lees verder
20 april 2020

Cinema Plaza houdt de deuren dicht tot het einde van dit seizoen

Cinema Plaza houdt de deuren dicht tot het einde van dit seizoen om Corona te bestrijden.

Cinema Plaza sluit t.e.m. 5 juli
lees verder