Cinema Plaza is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, slechthorenden en slechtzienden.

Met uitzondering van het balkon en de projectiecabine is de hele Plaza toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Neem vooraf contact op met het vrijetijdsloket zodat we je een aangenaam bezoek kunnen garanderen. Voorbehouden rolstoelplaatsen kunnen telefonisch of via het vrijetijdsloket gereserveerd worden.

Cinema Plaza is voorzien van een ringleiding. Ringleiding filtert storende randgeluiden weg voor personen met een hoorapparaat met T-stand. Meld dit bij aankoop van je ticket aan het vrijetijdsloket. Momenteel is deze echter nog niet in werking door een technisch defect.

Assistentiedieren zijn toegelaten in Cinema Plaza. Meld dit vooraf aan het vrijetijdsloket, dan kunnen wij een goede zitplaats garanderen.

Duffelaars met een bescheiden inkomen of in een bepaalde situatie krijgen 80% korting bij aankoop van tickets voor Cinema  Plaza. Tickets kopen aan dit tarief kan online nadat je een unieke code ophaalt bij het vrijetijdsloket.

Je hebt recht op deze korting:

  • als je een ‘attest verhoogde  tegemoetkoming geneeskundige zorgen’ van het ziekenfonds bezit. Ben je niet zeker? Indien de code op je ziekenfondsklever eindigt op het nummer 1 (bv. 121/121 of 131/131) kan je gebruik maken van dit tarief.
  • als je in begeleiding bent bij de sociale dienst of bij een erkende schuldbemiddelaar.
  • als je verblijft in een Duffelse zorginstelling.
  • als je als Duffelaar verblijft in een zorginstelling buiten Duffel.