vr 24 nov 2023 12u49


Cinema Plaza kondigt met trots de lancering van het nieuwe voorjaarsprogramma aan. Met een diverse mix van muziek, comedy, theater en films, belooft Cinema Plaza een unieke culturele ervaring te bieden voor inwoners en bezoekers van alle leeftijden.

We zijn blij in Duffel een culturele schat als Cinema Plaza te mogen koesteren. Maar Cinema Plaza is meer dan alleen een locatie voor theater, muziek, comedy en film. Het is een warm huis voor alle Duffelaars. Een plek waar we samenkomen, waar onze gemeenschap bloeit en waar kunst en cultuur een plaats krijgen.

Binnenkort vieren we 5 jaar Cinema Plaza. We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen tot wat Cinema Plaza ondertussen geworden is, van de toegewijde vrijwilligers, het enthousiaste publiek tot de artiesten die hun talent met ons delen. Samen bouwen we aan een levendige en bloeiende gemeenschap.

Daarom organiseren we ook een feestelijk weekend met onze Plaza-peter Jan De Smet. Jan komt 23 maart langs met zijn grote luxe! Een onvergetelijk feest met een heleboel speciale gasten! Niet te missen dus.

De kersverse brochure zit volgende week in de brievenbus van het Cinema Plaza-publiek, maar je vindt ze eveneens op verschillende plaatsen in Duffel terug. Ook op de website van Cinema Plaza kan ze geraadpleegd worden.

De ticketverkoop start op 7 december 2023 om 18:00. Tickets zijn online te koop en bij het vrijetijdsloket in het gemeentehuis.