De Delvers

Disorientations

za 05 nov 20u15
Voorbij
Duur: +- 02u00min.

Prijzen

Standaard: 12 euro
Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 10 euro
Groepen: 11 euro
Kansentarief: 3 euro
Kansentarief zorginstellingen: 3 euro
!


De Delvers is een Nederlandstalig nachtorkest. Een eigenzinnige mix van post-punk, new wave en donkere Belpop in het Nederlands

De Delvers is een Nederlandstalig nachtorkest. Een eigenzinnige mix van post-punk, new wave en donkere Belpop in het Nederlands. In 2018 brachten De Delvers hun, in de alternatieve muziekpers en donkere scène fel bejubeld debuutalbum uit. Er volgden albumbesprekingen en airplay op de belangrijkste alternatieve en underground zenders in België, Nederland en Duitsland. Maar ook op Radio Willy, Stubru en Radio 1 is het nachtorkest te horen. Met hun optredens bouwen De Delvers verder aan een stevige livereputatie met als hoogtepunt een plek op het gerenommeerde Sinner’s Day festival van 2021. Voor hun tweede album Hart in neonlicht vonden de Delvers onderdak bij het Gentse platenlabel Wagonman Music en schrijven ze mee aan de toekomstige generatie donkere Belpop. Ben jij klaar voor de duistere dans?

Disorientations grijpt terug naar de melancholische dark ‘80 en combineert dit met een hedendaagse sound. Het trio speelt rauwe en ingrijpende post-punk. Hun debuutplaat kwam uit op PIAS in februari 2022.