(geannuleerd) Dumbo (12+)

Mijlstraat

di 18 aug 17u30
Voorbij
Duur: +- 01u52min.

Prijzen

Gratis: 0 euro

Locatie

Mijlstraat
Mijlstraat 108
2570 Duffel


We keken er naar uit om in jouw buurt langs te komen met onze openluchtfilms maar het kan niet. Het coronavirus heeft ons opnieuw in de ban en daarom blijft Cinema Plaza in haar kot. Dit valt ons zwaar maar we denken dat dit, om de stijging van het aantal coronabesmettingen tegen te gaan, de juiste beslissing is.

Wil je weten wat Cinema Plaza in het seizoen 2020-2021 te bieden heeft? Je vindt onze seizoensbrochure in heel wat Duffelse winkels of ontdek het programma op www.cinema-plaza.be.

Hou het veilig en gezond en tot binnenkort in Cinema Plaza.

Wie beter dan Tim Burton kan je Disney's 'Dumbo' toevertrouwen om de circuswereld van ’s werelds meest geliefde olifantje op magistrale wijze opnieuw op het grote scherm te toveren? Een verbluffende live-action-remake met een eigen verhaal en talloze verwijzingen naar het origineel.

Wanneer Holt na de oorlog terugkeert naar het circus waar hij werkte, moet hij van de directeur zorgen voor Dumbo, een pasgeboren olifantje. Iedereen lacht met Dumbo omdat hij gigantisch grote oren heeft. Wanneer Holts kinderen ontdekken dat Dumbo kan vliegen, lijkt een nieuwe ster geboren. Maar onder de vrolijke circuslichtjes schuilen er donkere geheimen…

De oorspronkelijke Dumbo dateert van het donkere oorlogsjaar 1941 en werd een mijlpaal in de filmgeschiedenis: verbluffend mooi en met een van de meest vertederende karakters ooit. Een pareltje dat je niet snel uit handen geeft. Maar wie beter dan Tim Burton kan je vertrouwen om de circuswereld van ’s werelds meest geliefde olifantje op magistrale wijze op het grote scherm te toveren.

De obsessies en stijl van Hollywoods favoriete vogelverschrikker zitten de vliegende olifant als gegoten. (...) Eindelijk een live-actionremake van Disney die zijn - en uw - geld waard is.
- ★★★ - Focus Knack

Credits

Regie: Tim Burton

2019

VS

Nederlands gesproken

Openluchtfilm

Deze film vindt plaats op het veldje achter de kerk in de Mijlstraat. De ingang is ter hoogte van Mijlstraat 108.

Cinema Plaza komt deze zomer uit haar kot. Onze nieuwe openluchtfilms strijken elke week neer in een andere buurt. Wij komen naar jouw plaza. We schotelen je straffe pareltjes, populaire kaskrakers en heerlijke familiefilms voor. Verzamel je bubbel, neem je stoel mee, bereid een picknickmand voor en zak af naar het plein in jouw buurt.

Lees op www.cinema-plaza.be/openlucht na hoe we er een veilige en gezellige avond van maken.