(geannuleerd) F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma (6+)

Spoorweglaan

vr 14 aug 20u30
Voorbij
Duur: +- 01u47min.

Prijzen

Gratis: 0 euro

Locatie

Spoorweglaan
Rechtstraat
2570 Duffel


We keken er naar uit om in jouw buurt langs te komen met onze openluchtfilms maar het kan niet. Het coronavirus heeft ons opnieuw in de ban en daarom blijft Cinema Plaza in haar kot. Dit valt ons zwaar maar we denken dat dit, om de stijging van het aantal coronabesmettingen tegen te gaan, de juiste beslissing is.

Wil je weten wat Cinema Plaza in het seizoen 2020-2021 te bieden heeft? Je vindt onze seizoensbrochure in heel wat Duffelse winkels of ontdek het programma op www.cinema-plaza.be.

Hou het veilig en gezond en tot binnenkort in Cinema Plaza.

Ronaldinho zijn hart ligt meer bij het voetbal en bij z’n nieuwe vlam Niki dan bij de ‘Boma Vleesindustrie NV’.

Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de 'Viva Boma' worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen.

Credits

Regie: Jan Verheyen

Met: Jaak Van Assche, Glen Wouters, Machteld Timmermans

Jaar: 2019

Openluchtfilm

Deze film zal doorgaan op het veldje over de Brandweerkazerne, tussen de Spoorweglaan en de Rechtstraat. De ingang bevindt zich aan de Rechtstraat.

Cinema Plaza komt deze zomer uit haar kot. Onze nieuwe openluchtfilms strijken elke week neer in een andere buurt. Wij komen naar jouw plaza. We schotelen je straffe pareltjes, populaire kaskrakers en heerlijke familiefilms voor. Verzamel je bubbel, neem je stoel mee, bereid een picknickmand voor en zak af naar het plein in jouw buurt.

Lees op www.cinema-plaza.be/openlucht na hoe we er een veilige en gezellige avond van maken.