(geannuleerd) Onward (6+)

Acacialei

di 25 aug 17u30
Voorbij
Duur: +- 01u42min.

Prijzen

Gratis: 0 euro

Locatie

Acacialei
Acacialei
2570 Duffel


We keken er naar uit om in jouw buurt langs te komen met onze openluchtfilms maar het kan niet. Het coronavirus heeft ons opnieuw in de ban en daarom blijft Cinema Plaza in haar kot. Dit valt ons zwaar maar we denken dat dit, om de stijging van het aantal coronabesmettingen tegen te gaan, de juiste beslissing is.

Wil je weten wat Cinema Plaza in het seizoen 2020-2021 te bieden heeft? Je vindt onze seizoensbrochure in heel wat Duffelse winkels of ontdek het programma op www.cinema-plaza.be.

Hou het veilig en gezond en tot binnenkort in Cinema Plaza.

Lang geleden was de wereld een plek vol magie, maar ondertussen is de moderne tijd overal doorgedrongen. Auto’s, vliegtuigen, gsm’s … in de wereld van de elfen, trollen en eenhoorns is het allemaal doodnormaal geworden. Wanneer de jongste van twee elfenbroers 16 wordt, krijgen ze een speciaal cadeau. Een staf van hun overleden vader waarmee ze hem voor één dag kunnen terugbrengen.

In de nieuwste Pixar film zijn twee broers de hoofdpersonages, geïnspireerd op de bijzondere relatie die regisseur Dan Scanlon met zijn eigen broer heeft. De studio staat bekend om hun animaties van wereldklasse en om de creatieve werelden die ze op het grote scherm weten te toveren. Na twee (weliswaar geslaagde) sequels (Incredibles 2 en Toy Story 4) vonden de makers het hoog tijd om nog eens een volledig nieuw universum te creëren. Onward bewijst dat magie nooit zal vervelen. 

Onward is dikke fun, gaat ergens over en is best ontroerend. (...) Een ¬fijne film voor de hele familie.
- ★★★ - De Standaard

Credits

Regie: Dan Scanlon

VS

2020

Nederlands gesproken

Openluchtfilm

De film wordt gespeeld op het grote veld aan de Acacialei. De ingang bevindt zich ter hoogte van de Acacialei 32 en ter hoogte van Acacialei 62. Langs de andere kant is het veld afgesloten.

Cinema Plaza komt deze zomer uit haar kot. Onze nieuwe openluchtfilms strijken elke week neer in een andere buurt. Wij komen naar jouw plaza. We schotelen je straffe pareltjes, populaire kaskrakers en heerlijke familiefilms voor. Verzamel je bubbel, neem je stoel mee, bereid een picknickmand voor en zak af naar het plein in jouw buurt.

Lees op www.cinema-plaza.be/openlucht na hoe we er een veilige en gezellige avond van maken.