Red Skies Over Paradise Celebration

Fischer-Z (solo)

zo 08 okt 20u15
Voorbij
Duur: +- 01u00min.

Prijzen

Standaard: 22 euro
Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 20 euro
Groepen: 21 euro
Kansentarief: 3 euro
Kansentarief zorginstellingen: 3 euro
!


John Watts viert tijdens de komende Fischer-Z Solo tour het legendarische Red Skies Over Paradise! Tijdens deze speciale show zal hij dit album uit 1981 dan ook volledig spelen. De tweede helft van het optreden speelt hij nummers die tickethouders vooraf zelf online hebben kunnen kiezen uit een lijst van 120 liedjes.

John Watts’ meer dan 40-jarige carrière met Fischer-Z omvat 23 albums en duizenden concerten wereldwijd met succes op het Europese vasteland en meer dan twee miljoen verkochte albums. Peter Gabriel, Steve Cropper en Dexy’s Midnight Runners’ Brass Section hebben allemaal bijgedragen aan de opnames van deze albums. Fischer-Z heeft opgetreden voor een publiek van 167.000 mensen naas James Brown in Oost-Berlijn. Ze hebben getoerd met zowel The Police als Dire Straits, stonden op het podium met Bob Marley op zijn laatste Europese festivaltournee en hebben getoerd in zowel de VS als Canada. In de afgelopen jaren heeft John Watts een indrukwekkend en eclectisch scala aan creatief werk verzameld, dat wordt gekenmerkt door passie, warmte en menselijkheid.

Een gelimiteerde editie van het Fischer-Z Solo studioalbum van het complete ‘Red Skies Over Paradise’ zal alleen bij deze shows verkrijgbaar zijn. John Watts
heeft de hele plaat opnieuw opgenomen in de Hansa Studios in Berlijn in een energiek en fascinerend nieuw geluid.