The Return Of The Comeback

Kamagurka & Herr Seele

vr 07 okt 20u15
Voorbij
Duur: +- 01u15min.

Prijzen

Standaard: 18 euro
Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 15 euro
Kansentarief: 3 euro
Groepen: 17 euro
Kansentarief zorginstellingen: 3 euro
!


Op uitnodiging van de Arenberg speelden Kamagurka en Herr Seele in seizoen 2016-2017 maandelijks een laboratoriumvoorstelling, waarbij deze steeds meer evolueerde naar een heuse, standvastige en publieksvriendelijke show.

Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma’s in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk. Het was 16 jaar geleden dat ze nog eens samen op de planken hadden gestaan. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als theatermakers. Het werd een vrolijk en creatief weerzien op de scène. Zowel voor Kamagurka en Herr Seele als voor het publiek. Al na enkele voorstellingen werd duidelijk dat de magie het van de arbeid overnam. Eén seizoen in de Arenberg werden er twee en ondertussen drie ...

Nu dit rijpingsproces achter de rug is, staan Kamagurka en Herr Seele klaar om Vlaanderen terug te veroveren met The Return of the Comeback. Het belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre, een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.