FOR THOSE ABOUT TO ROCK MORE (Try-out)

Stijn Van de Voorde

wo 21 dec 20u15
Voorbij
Duur: +- 02u00min.

Prijzen

Standaard: 16 euro
Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 14 euro
Kansentarief: 3 euro
Groepen: 15 euro
Kansentarief zorginstellingen: 3 euro
!


In 2020 trok Stijn met For Those About To Rock I Salute You met groot succes door het land. Duizenden bezoekers ontdekten dat Prince een gitaar kan doen verdwijnen en dat je Noorse metalbands best serieus neemt. Maar er valt nog méér te vertellen.

Rock & roll is een onuitputtelijke bron van geestige, interessante, heftige en ontroerende verhalen. In For Those About To Rock More verlegt Stijn zijn blik naar de (vaak onderbelichte) vrouwen die de muziekwereld kleurden, naar een hoger niveau tilden of dramatisch trashten.

Stijn Van de Voorde werkt intussen meer dan 20 jaar voor Studio Brussel. Hij mocht muzikale legendes als Dave Grohl, Metallica, Lady Gaga en Billie Eilish ontmoeten. Hij presenteerde jarenlang de main stage van Rock Werchter en maakte succesvolle muziekdocu’s (California Love, Rock ’n’ Roll High School, Great! Britain, Studio Ibiza en Burning Man). In For Those About To Rock More bundelt Stijn andermaal een eigenzinnige selectie van de meest interessante en verrassende verhalen die hij gezien, gehoord en zelf meegemaakt heeft.